Hyppää sisältöön

Onnittelut ja tervetuloa HAMKiin!

Opiskelupaikan saavuttaminen on aina ison työn takana ja pandemia varmasti toi oman lisähuolensa ja -stressinsä hakijoille. Opiskelupaikan saamisesta voi taputtaa itseään olalle hienosta suorituksesta.

Vuodenvaihteen hengähdyksen ja olalle taputusten jälkeen on hyvä kuitenkin aloittaa orientoituminen alkaviin opintoihin. Tämän jännittävän elämänvaiheeseen alkaessa tulee tehdä ainakin seuraavat asiat:

Ota HAMKin tunnukset käyttöön:

Liity opiskelijakunnan jäseneksi

  • HAMKO toimii HAMKissa opiskelijoiden edunvalvojana. Liittymisen voit hoitaa kokonaan netissä – olemme koonneet vinkit liittymislomakkeen täyttämiseen omaan blogipostaukseensa.
  • Pivon digitaalisen opiskelijakortin saat käyttöösi pian sen jälkeen, kun olet liittynyt jäseneksi. Liittyessäsi saat myös muovisen opiskelijakortin, johon voit liittää HAMKin kulkutunnisteen ja kirjastokortin.  Saat kortin saapumisesta ilmoituksen student.hamk.fi-sähköpostiisi.
  • Lisää tietoa HAMKOsta ja toiminnasta löydät sivuiltamme.

Viimeistään nyt kannattaa tutustua kunnolla HAMKiin ja korkeakouluopiskeluun

  • Kun olet aktivoinut HAMKin käyttäjätunnuksesi, voit aloittaa Digistarttipaketin tekemisen. Tutustu huolella Digistarttipaketin sisältöön ja ohjeisiin.
  • Digistarttipaketti löytyy oppimisympäristö Moodlesta ja HAMKOn kouluttamat tuutorit ovat siellä vastaamassa kysymyksiisi. Tuutorit opastavat sinua opiskelujen aloituksessa myös kampuksella!
  • HAMKissa on oma tietokone käytössä opinnoissa eli niin sanottu BYOD eli Bring Your Own Device -käytäntö. Tarvitset opinnoissasi omaa tietokonetta.

Jos sinulla herää kysymyksiä opiskelijakunnan jäsenyydestä tai vaikkapa opiskelijakorteista, ota meihin yhteyttä! Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse hamko@hamko.fi sekä myös toimistoltamme Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa.

Ota meidät seurantaan myös Instagramissa ja Facebookissa!

Mukavaa alkanutta vuotta ja tsemppiä opintoihin!

Tämä blogi on päivitetty versio 25.6.2020 julkaistusta blogista.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys