Hyppää sisältöön

Tapahtumat

HAMKOn vuosittain järjestämiä tapahtumia ovat

  • Alkupamaus eli lukuvuoden aloitusbileet
  • Café Appro eli kahvilakierros, joka piti järjestää toisen kerran keväällä 2020, mutta jouduttiin siirtämään ja järjestetään viimeistään keväällä 2021.
  • Hämeenlinnan Appro yhteistyössä HÄTÄ ry:n ja HIOP ry:n kanssa
  • Loppurysäys eli lukuvuoden päättäjäisbileet

Lisäksi osallistumme muiden toimijoiden tapahtumien järjestämiseen, kuten HAMK Movesin Liikunta- ja kulttuuriapproon (järjestettiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2019).

Keväällä 2020 ensimmäisen kerran järjestetty työelämätapahtumamme SUUNTA2020 tulee saamaan jatkoa tänä vuonna.

HAMKin kaikilla kampuksilla toimii paikallisia kampus- ja koulutusalakohtaisia yhdistyksiä, jotka järjestävät aktiivisesti monenlaista ohjelmaa. Myös nämä tapahtumat löydät nettisivujemme tapahtumakalenterista!

Osallistumalla tapahtumiin voit kerätä leimoja Opiskelijakulttuuripassiin ja ansaita näin upeita haalarimerkkejä! Opiskelijakulttuuripassin palauttaneiden kesken arvotaan myös palkintoja.

Tapahtumavastaavat ja tapahtumatiimi

Opiskelijakunnan hallituksessa tapahtumista vuonna 2021 vastaavat Aleksi Heinilä ja Emmi Liias. Vinkkaa Aleksille ja Emmille, millaisia tapahtumia juuri sinä haluaisit opiskelijakunnan järjestävän.

Opiskelijakunnassa toimii myös tapahtumatiimi, jonka on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa mm. Alkupamausta ja Loppurysäystä tapahtumavastaavien kanssa. Tapahtumatiimi toimii hallituksen työskentelyn tukena ja sen toimikausi on kalenterivuosi. Ota yhteyttä Aleksiin tai Emmiin, jos haluat kuulla lisää tapahtumatiimin toiminnasta!

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys