Hyppää sisältöön

Säännöt ja dokumentit

Opiskelijakunnan säännöt

Opiskelijakunnan toimintaa ohjaavat lakien ja asetusten lisäksi myös säännöt (pdf aukeaa omalle välilehdelle). Opiskelijakunnan edustajisto hyväksyy ja tekee muutokset opiskelijakunnan sääntöihin. Säännöt vahvistaa Hämeen ammattikorkeakoulun rehtori.

Opiskelijakunnan strategia

Pitkän aikavälin tavoitteista ja siitä, millainen opiskelijakunta haluamme olla, voit lukea tarkemmin opiskelijakunnan strategiasta vuosille 2021-2024 (pdf aukeaa omalle välilehdelle). Strategiakausi on yleensä 3-5 vuoden mittainen. Opiskelijakunnan strategian hyväksyy edustajisto.

Poliittinen ohjelma

Poliittisessa ohjelmassa (pdf aukeaa omalle välilehdelle) määritellään opiskelijakunnan kantoja ja tavoitteita. Vaikutamme aktiivisesti kantojemme mukaisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti ja pyrimme edistämään opiskelijoiden asemaa ja pyrkimyksiä. Opiskelijakunnan poliittisen ohjelman muuttamisesta ja vahvistamisesta vastaa edustajisto.

Kumppaniyhdistyshakemus

Kumppaniyhdistysaseman voi hakemuksesta saada rekisteröity yhdistys, jonka jäseniä voivat olla Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijat. Kumppaniyhdistyshakemuksen (pdf aukeaa omalle välilehdelle) käsittelee ja kumppaniyhdistysaseman myöntää opiskelijakunnan hallitus.

HAMKOn logo

Mikäli tarvitset HAMKOn logoa, voit ottaa yhteyttä opiskelijakunnan viestinnän asiantuntijaan.

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys