Hyppää sisältöön

Säännöt ja dokumentit

Opiskelijakunnan säännöt (pdf aukeaa omalle välilehdelle)

Opiskelijakunnan toimintaa ohjaavat lakien ja asetusten lisäksi myös säännöt. Opiskelijakunnan edustajisto hyväksyy ja tekee muutokset opiskelijakunnan sääntöihin. Säännöt vahvistaa Hämeen ammattikorkeakoulun rehtori.

Opiskelijakunnan strategia (kuva aukeaa omalle välilehdelle)

Pitkän aikavälin tavoitteista ja siitä millainen opiskelijakunta haluamme olla lukee tarkemmin opiskelijakunnan strategiassa. Strategiakausi on yleensä 3-5 vuoden mittainen. Opiskelijakunnan strategian hyväksyy edustajisto.

Poliittinen ohjelma (pdf aukeaa omalle välilehdelle)

Poliittisessa ohjelmassa määritellään opiskelijakunnan kantoja ja tavoitteita. Vaikutamme aktiivisesti kantojemme mukaisesti niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti ja pyrimme edistämään opiskelijoiden asemaa ja pyrkimyksiä. Opiskelijakunnan poliittisen ohjelman muuttamisesta ja vahvistamisesta vastaa edustajisto.

Kumppaniyhdistyshakemus (pdf aukeaa omalle välilehdelle)

Kumppaniyhdistysaseman voi hakemuksesta saada rekisteröity yhdistys, jonka jäseniä voivat olla Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijat. Kumppaniyhdistyshakemuksen käsittelee ja kumppaniyhdistysaseman myöntää opiskelijakunnan hallitus.

HAMKOn logo

Mikäli tarvitset HAMKOn logoa, voit ottaa yhteyttä opiskelijakunnan viestinnän asiantuntijaan.

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys