Hyppää sisältöön

HAMKOn toimijat

Edustajisto

Ylintä päätösvaltaa opiskelijakunnassa käyttää vuosittain jäsenistön keskuudesta vaaleilla valittu 21-henkinen edustajisto. Edustajisto muodostaa kannan suuriin linjoihin, vahvistaa hallituksen valmistelemat asiakirjat ja päättää muun muassa opiskelijakunnan talouden ja toiminnan suuntaviivoista. Edustajisto nimeää opiskelijaedustajat ammattikorkeakoulun työryhmiin ja muihin toimielimiin sekä valitsee hallituksen.

Jokainen opiskelijakunnan jäsen voi asettua ehdolle edustajistoon ja hallitukseen, ja jokaisella jäsenellä on äänioikeus edustajistovaaleissa. Tätä oikeutta kannattaa käyttää! Lisäksi jokaisella jäsenellä on oikeus osallistua edustajiston kokouksiin.

Edustajistossa toimimisesta on mahdollista saada 3 opintopistettä Opiskelija- ja kansalaisjärjestötoiminnan opintojakson kautta.

Edustajisto 2022

EdustajaKoulutusohjelmaVaaliliitto/Vaalirengas
Räty Milla,
puheenjohtaja
KonetekniikkaRiihimäen insinööriopiskelijat
Pantsu Jutta,
varapuheenjohtaja
Kestävä kehitysPienten kampusten liitto
Hartikainen KariKonetekniikkaSitoutumaton
Henilans DanielsConstruction EngineeringSitoutumaton
Järvi MeeriSosiaalialaSitoutumaton
Kandi VigneshComputer ApplicationsSitoutumaton
Kuisma SusannaSosiaalialaSitoutumaton
Kujansuu KariBio-ja elintarviketekniikkaMelkein Insinöörit
Lampinen MaisaTerveydenhoitajaSitoutumaton
Laukkanen Olli-PekkaSähkö-ja automaatiotekniikkaValkeekosken Liitto
Leijo NooraKestävä kehitysPienten kampusten liitto
Linna AnttiSähkö-ja automaatiotekniikkaValkeekosken Liitto
Nieminen KaroliinaBio-ja elintarviketekniikka Sitoutumaton
Palo LeeviTietojenkäsittelySitoutumaton
Saarikallio LauriSähkö- ja automaatiotekniikkaValkeekosken Liitto
Satalin AntonComputer ApplicationsSitoutumaton
Stenvall LindaKestävä kehitys Sitoutumaton
Suppala VilleLiikennealaSitoutumaton
Volanen VeeraBio-ja elintarviketekniikka Melkein Insinöörit
Vuojärvi ValtteriTieto- ja viestintätekniikkaSitoutumaton

Hallitus

Opiskelijakunnan hallinto- ja toimeenpanovaltaa käyttää edustajiston valitsema hallitus. Hallituksen tehtävänä on edustaa opiskelijakuntaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti, johtaa opiskelijakunnan toimintaa, tiedottaa opiskelijoita, jäsenistöä ja muita sidosryhmiä niitä koskevista asioista sekä vastata opiskelijakunnan hallinnosta.

Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä vähintään kolme (3) ja enintään kahdeksan (8) jäsentä. Hallituksen toimikausi on yksi kalenterivuosi.

Hallituksessa toimimisesta on mahdollista saada 3-6 opintopistettä riippuen luottamustehtävästä. Katso lisätietoja Yhteiskunnallisen vaikuttamisen opintojaksosta.

Hallitus 2022

Hallituksen jäsenVastuualue(et)
Aino KouriPuheenjohtaja, Kumppanuudet, häirintäyhdyshenkilö
Rami PennanenVarapuheenjohtaja, Yhteiskunnallinen vaikuttaminen, häirintäyhdyshenkilö
Mona AchaaoudOpiskelijakulttuuri
Laura KarjalainenKoulutuksen laatu, Työllistyminen
Tim LopesJäsenedut ja -palvelut, Kansainvälisyys
Lotta PaloHyvinvointi, Liikunta
Ilona TeliläOhjaus ja orientaatio

Työntekijät

Opiskelijakunnalla on neljä palkattua työntekijää, jotka yhdessä hallituksen kanssa vastaavat opiskelijakunnan jokapäiväisestä pyörittämisestä. Työntekijät tukevat luottamustoimijoita heidän omien vastuualueidensa saralla ja tuovat opiskelijakunnan toimintaan pitkäjänteisyyttä ja kokemusta.

Toiminnanjohtaja

Toiminnanjohtajan toimenkuvaan kuuluu suunnitella ja koordinoida opiskelijakunnan toimintaa ja taloutta. Toiminnanjohtaja vastaa myös opiskelijakunnan hallinnosta ja palveluista sekä neuvottelee opiskelijakunnan yhteistyösopimuksia. Toiminnanjohtaja toimii muun henkilöstön esimiehenä.

Asiantuntija, jäsenpalvelut ja viestintä

Jäsenpalveluiden ja viestinnän asiantuntija palvelee opiskelijoita opiskelijakunnan palvelupisteellä opiskelijakorttiin ja jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Asiantuntija vastaa myös opiskelijakunnan viestinnän suunnittelusta ja kehittämisestä.

Asiantuntija, ohjaus ja opiskelukyky

Ohjauksen ja opiskelukyvyn asiantuntija suunnittelee ja kehittää opiskelijakunnan toteuttamaa tuutoritoimintaa, järjestää tapahtumia ja tuottaa materiaalia tuutoritoiminnan tueksi. Asiantuntija vastaa myös opiskeluhyvinvoinnin ja opiskelukyvyn edistämisestä.

Asiantuntija, yhteisöllisyys ja työura

Yhteisöllisyyden ja työuran asiantuntija auttaa suunnittelemaan, luomaan ja tuottamaan yhteisöllistä toimintaa kaikilla HAMKin kampuksilla. Asiantuntija kehittää opiskelijoiden urapalveluita yhteistyössä korkeakoulun kanssa.

Löydät toimijoiden yhteystiedot tästä linkistä.

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys