Hyppää sisältöön

Tervetuloa uudet opiskelijat!

Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa HAMKiin syksyllä 2020!

Todistusvalinnan tulokset julkistettiin jo toukokuun lopulla ja viimeistään 15.7. myös valintakokeeseen osallistuneet saavat tiedon opiskelupaikoista. Opiskelupaikan saavuttaminen on aina ison työn takana ja tänä vuonna korona varmasti toi oman lisähuolensa ja -stressinsä hakijoille. Opiskelupaikan varmistuminen onkin hyvä hetki hengähtää hieman ja taputtaa itseään olalle hienosta suorituksesta.

Hengähdyksen ja olalle taputusten jälkeen on hyvä kuitenkin aloittaa orientoituminen pian alkaviin opintoihin. Tähän jännittävään elämänvaiheeseen valmistautuessa tulee tehdä ainakin seuraavat asiat:

Opiskelupaikka haltuun ja HAMKin tunnukset käyttöön

Liity opiskelijakunnan jäseneksi

  • Liity oman opiskelijakuntasi, HAMKOn jäseneksi! HAMKO toimii HAMKissa opiskelijoiden edunvalvojana. Liittymisen voit hoitaa kokonaan netissä – olemme koonneet vinkit liittymislomakkeen täyttämiseen omaan blogipostaukseensa.
  • Pivon digitaalisen opiskelijakortin saat käyttöösi elokuussa, kun läsnäolosi tutkinto-opiskelijana HAMKissa alkaa. Ensimmäiset muoviset AMK-opiskelijakortit saapuvat painosta elo- ja syyskuun vaiheessa. Saat kortin saapumisesta ilmoituksen student.hamk.fi-sähköpostiisi.

Aloita tutustuminen HAMKiin ja korkeakouluopiskeluun

  • Kun olet aktivoinut HAMKin käyttäjätunnuksesi, voit aloittaa Digistarttipaketin tekemisen. Voit tutustua etukäteen Digistarttipaketin sisältöön ja ohjeisiin.
  • Digistarttipaketti löytyy oppimisympäristö Moodlesta ja HAMKOn kouluttamat tuutorit ovat siellä vastaamassa kysymyksiisi. Tuutorit opastavat sinua opiskelujen aloituksessa myös kampuksella!
  • HAMKissa siirrytään oman tietokoneen käyttöön opinnoissa (niin sanottu BYOD eli Bring Your Own Device -käytäntö). Syksyllä 2020 opintonsa aloittavilla opiskelijoilla tulee olla käytössään oma kannettava tietokone.

Jos sinulla herää kysymyksiä opiskelijakunnan jäsenyydestä tai vaikkapa opiskelijakorteista, ota meihin yhteyttä! Näin kesäaikaan tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse hamko@hamko.fi. Ja ota meidät seurantaan myös Instagramissa ja Facebookissa!

Mukavaa kesää ja nähdään syksyllä!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys