Hyppää sisältöön

Slice.fi:n joulukuun etunostot

Lähestyvä joulu ja uusi vuosi tarjoavat hyvän mahdollisuuden ja ajan henkilökohtaiselle kehitykselle, elämän ollessa normaalia rajoitetumpaa. Miten voisit siis hyödyntää tämän ylimääräisen ajan?

Pivo tarjoaa etuja erilaisista verkkovalmennuksista, joiden aiheet vaihtelevat laidasta laitaan aina niin ravintovalmennuksesta treenausvinkkeihin. Lisäksi etuja löytyy trendikkäästä biohakkeroinnista ja pyhien aikaan on hyvä rentoutua äänikirjan kanssa.

Viimeistään nyt kannattaa kokeilla äänikirjoja jos et ole jo kokeillut, sillä jopa kolmesta eri palvelusta on kokeilutarjous uusille asiakkaille!

BookBeat: 30 päivän ilmainen kokeilujakso

BookBeat on Suomen suurin ja suosituin äänikirjoja tarjoava palvelu, jossa voit kuukausimaksua vastaan kuunnella rajattomasti materiaalia älypuhelimella tai tabletilla. BookBeat on selkeä markkinajohtaja, jolla on yli 100 000 maksavaa käyttäjää Suomessa. Tämä on helppo selittää palvelun laadulla ja valikoiman koolla. Et kerkeä kuuntelemaan äänikirjavalikoimaa läpi, vaikka yrittäisit!

Uutena asiakkaana, voit kokeilla e- ja äänikirjapalveluamme alennuskoodillasi 30 päivää maksutta. Kokeilujakson jälkeen BookBeat maksaa 9,99 €/kk. Ei sitovaa määräaikaa. Kokeile BookBeat Premiumia maksutta.

Nextory: seitsemän viikon ilmainen kokeilujakso

Lue ja kuuntele e- ja äänikirjoja ilmaiseksi 7 viikon ajan! Nextoryn tuhansia kirjoja sisältävää valikoimaa voit kuunnella missä vain. Halusit sitten oppia, rentoutua tai nauttia, löydät Nextorysta juuri itsellesi sopivan kirjan – ja mikä parasta, voit kuunnella äänikirjoja myös offline-tilassa.

Aktivoi oma kokeilujaksosi osoitteessa www.nextory.fi/slice7 koodilla: SLICE7. Etu voimassa vain uusille asiakkaille.

Storytel: 30 päivän ilmainen kokeilujakso

Storytel on äänikirjapalvelu, jossa on yli 200 000 äänikirjaa, e-kirjaa ja podcastia. Kirjoja löytyy monilla eri kielillä, esim. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Storytel tarjoaa opiskelijoille ilmaisen 30 päivän kokeilujakson ääni- ja e-kirjoihin. Kuuntele niin paljon kuin haluat. Tarjous on voimassa vain uusille Storytelin asiakkaille.

SYKE Tribe: Verkkovalmennuksista -15 %

SYKE Tribe on ravinto- ja treeniohjelmia tarjoava palvelu, jolla on laaja valikoima hyvinvointi- ja lifestylevalmennuksia. Verkkovalmennuksia on tarjolla opiskelijoille peräti n. 50 kappaletta alennetuin hinnoin.

SYKE Tribesta löytyy monipuolinen valikoima eri valmennuksia, jotka auttavat voimaan paremmin niin arjessa kuin vapaalla.
Valitse itsellesi sopivat verkkovalmennukset, joiden avulla löydät polkusi omaan hyvinvointiin!

Biohakkerin Verkkokauppa: kertaetu -10 %

Opiskelija, oletko ikinä kuullut biohakkeroinnista? Sillä tarkoitetaan terveyden ja suorituskyvyn edistämistä ja sairauksien ennaltaehkäisemistä, jossa käytetään itsensä mittaamista ja erilaisia teknologisia välineitä.
Biohakkerin Verkkokauppa tarjoaa kertaetuna opiskelijoille -10 % alennuksen verkkokauppaan koodilla SLICE10.

Fitness24/7: aloitusmaksu veloituksetta uusille jäsenille

Opiskelija, haluatko voida paremmin? Nyt kannattaa tarttua Fitness24Sevenin huipputarjoukseen.

Opiskelijatarjous vain rajoitetun ajan! Liity jäseneksi nyt ja saat aloitusmaksun veloituksetta (arvo 24,90€). Jotta voit hyödyntää tarjouksen tulee sinun olla Fitness24Sevenin uusi jäsen. Jäsenyyden normaalihinta on 19,90€/kk.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys