Hyppää sisältöön

Poissaolo ja ero

Jäsenyyden siirto

Mikäli pidät välivuoden opinnoistasi eli olet poissaolevana lukukauden tai lukuvuoden, voit siirtää HAMKOn jäsenyyttäsi jatkumaan siitä, kun palaat opintoihisi.

Huomioithan, että lukuvuositarran noutamatta jättämistä ei katsota jäsenyysoikeuden siirtämiseksi, vaan jäsenyysoikeus on voimassa automaattisesti maksetun ajan.

Jäsenyysoikeutta voi siirtää ilmoittamalla poissaolosta kirjallisesti opiskelijakunnalle (sähköpostitse hamko@hamko.fi). Jos opiskelija on poissaolevana syyslukukauden tai koko lukuvuoden, siitä on ilmoitettava viimeistään 30.9. Jos opiskelija on poissaolevana kevätlukukauden, tulee poissaolo ilmoittaa viimeistään 31.1.

Jäsenyysoikeutta ei voi enää siirtää, kun opiskelijakorttiin on liimattu lukukausi- tai lukuvuositarra.

Lisätietoja jäsenyyden siirtämisestä saat asiantuntija Liisa Hyytiäiseltä, liisa.hyytiainen@hamko.fi tai puh. 044 722 1003.

Eroaminen

Opiskelijakunnan jäsen voi erota opiskelijakunnasta ilmoittamalla siitä opiskelijakunnalle eroilmoituslomakkeella. Eroilmoituslomake on saatavissa opiskelijakunnan toimistolta pyydettäessä. Ota yhteyttä sähköpostitse hamko@hamko.fi.

Jäsen voi ilmoittaa erostaan toimittamalla eroilmoituslomakkeen täytettynä pyydetyillä tiedoilla sekä opiskelijakortin opiskelijakunnan hallitukselle. Opiskelijakunnan hallitus vahvistaa eron seuraavassa mahdollisessa kokouksessa.

Kirjallinen eroilmoitus ja opiskelijakortti tulee toimittaa osoitteeseen:
Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta
PL 230
13101 HÄMEENLINNA

Jäsenmaksupalautus

Kun opiskelijakunnan jäsen eroaa opiskelijakunnasta, on hänellä oikeus hakea palautusta käyttämättä jääneistä jäsenmaksuistaan. Palautusta maksetaan täysistä käyttämättömistä lukukausista eli puolivuotisjaksoista.

Mikäli haluat jäsenmaksupalautuksen alkaen syyslukukaudesta, toimita eroilmoituslomake ja opiskelijakorttisi toimistollemme viimeistään 30.9.

Mikäli haluat jäsenmaksupalautuksen alkaen kevätlukukaudesta, toimita eroilmoituslomake ja opiskelijakorttisi toimistollemme viimeistään 31.1.

Etukäteen maksettuja ja käyttämättömiä jäsenmaksuja ei palauteta, mikäli jäsen ei ole toimittanut opiskelijakorttia opiskelijakunnalle eroilmoituksen yhteydessä.

Jäsenmaksupalautuksia maksettaessa palautettavista kausista vähennetään 5,00 € käsittelykulu.

Jäsenmaksupalautuksia maksettaessa palautusta ei makseta:

  1. opiskelijakunnan liittymismaksusta
  2. opiskelijakortin toimitusmaksusta.

Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun opiskelijakunnan hallitus on myöntänyt eron ja jäsenmaksupalautus on maksettu tilillesi.