Hyppää sisältöön

HAMK työurapalvelut

HAMKissa uraohjausta opiskelijoille tarjoavat koulutusten opettajatuutorit, opinto-ohjaajat, alumnit ja rekryammattilaiset. Opettajien ja opinto-ohjaajien yhteystiedot löydät HAMKin nettisivuilta. Alumnit ja rekryammattilaiset tukevat opiskelijan uraosaamista mm. jakamalla omia uratarinoitaan sekä osallistumalla hankkeiden tarjoamiin tapahtumiin. Kannattaa seurata myös vapaavalintaisten opintojen tarjontaa ja etsiä sieltä omaa urapolkua tukevia vaihtoehtoja.

HAMK Talents

HAMK Talents on digitaalinen rekrytointijärjestelmä HAMKin opiskelijoille ja alumneille. Palvelussa käyttäjä luo työnhakijaprofiilin ja päivittää aktiivisesti osaamistietojaan. Palvelun kautta työnantajat voivat tarjota työpaikkoja sekä harjoittelu-, kesätyö- tai opinnäytetyömahdollisuuksia. Työnantajat voivat myös kontaktoida opiskelijoita suoraan. Palvelun HAMKin opiskelijoille tarjoaa Tiitus.

Lue lisää HAMKin nettisivuilta tai tsekkaa Tiituksen omat vinkit palveluun tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys