Hyppää sisältöön

Ilmoitus edustajiston täydennysvaaleista, ehdolle asettuminen alkaa

Marraskuussa järjestettiin edustajistovaalit, ja edustajiston järjestäytymiskokouksessa osan tultua valituksi opiskelijakunnan hallitukseen, edustajisto jäi vajaaksi. Tämän vuoksi järjestetään täydennysvaalit.

Edustajisto käyttää ylintä päätösvaltaa opiskelijakunnassa. Se muodostaa kannan suuriin linjoihin, vahvistaa hallituksen valmistelemat asiakirjat ja päättää muun muassa opiskelijakunnan talouden ja toiminnan suuntaviivoista.

Edustajistossa on 21 jäsentä. Täydennysvaaleissa 2021 valitaan edustajistoon kaksi jäsentä. Vaalikelpoisia ehdolle asettumista varten ovat kaikki Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsenvelvoitteensa suorittaneet jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet läsnä oleviksi opiskelijoiksi lukuvuodeksi 2020–2021.

Ehdolle asettuminen Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajiston vaaliin alkaa perjantaina 18.12.2020 klo 16:00 ja päättyy maanantaina 18.1.2021 klo 16:00.

Vaalitoimitsijat nimetään 25.1.2021.

Lista äänioikeutetuista tarkastetaan 1.2.2021. Kaikki opiskelijat, jotka ovat täyttäneet jäsenvelvoitteensa tähän aikaan mennessä, ovat oikeutettuja äänestämään edustajistovaaleissa.

Äänestys vaaleissa alkaa maanantaina 8.2.2021 kello 09:00 ja päättyy keskiviikkona 10.2.2021 kello 16:00.

Vaalitulos julkistetaan viimeistään 11.2.2021.

Edustajiston vaalit järjestetään sähköisenä jäsenelle lähetettävän äänestyslinkin kautta. Äänestyslinkki sähköiseen äänestysjärjestelmään toimitetaan vaalien alkaessa jäsenen ammattikorkeakoulun sähköpostiosoitteeseen (@student.hamk.fi).

Ehdolle asettuminen tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta. Lomakkeen ja lisätietoja täydennysvaaleista löydät allaolevasta linkistä.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys