Hyppää sisältöön

Slice-edut: tammikuun 2024 nostot

(Artikkelia päivitetty, lisätty Aurinkomatkojen etu)

Uusi vuosi, uudet kujeet ja hyvä edut! HAMKOn jäsenenä käytössäsi on Pivon digitaalinen opiskelijakortti. Miten Slice siihen liittyy, kysyt varmastikin? Pivo ja Slice tekevät yhteistyötä, ja Pivon käyttäjänä saat myös nämä edut! Monet Slicen edut löytyvät myös Pivon sovelluksesta. Nämä eivät ole erillisenä, vaan samassa listauksessa, mistä löydät Pivon edutkin.

Lue tästä etutärppejä alkuvuoteen. Muistathan myös hyödyntää omasta opiskelijakorttisovelluksesta löytyviä erinomaisia paikallisia etuja!

1 Aurinkomatkat tarjoaa opiskelijoille 50 euron arvoisen alennuksen!

(Tämä etu on myös HAMKOn jäsenille, joilla on Pivon digitaalinen opiskelijakortti)

Ovatko tammikuun pakkaset saaneet ajatukset mahdollisesti harhailemaan ulkomaan reissulle? Slice.fi -kortinhaltijana saat nyt -50 € alennuksen per aikuinen kaikista Aurinkomatkojen rantalomista kampanjakoodilla SL1C3, kun varaat matkan 31.5.2024 mennessä.

Aktivoi kampanjakoodi Aurinkomatkojen verkkosivuilla matkavarauksen yhteenvetosivulla. Kampanjakoodi SL1C3 koskee vain uusia, viimeistään 31. toukokuuta 2024 klo 23:een mennessä tehtäviä Aurinkomatka-pakettivarauksia. Matkustusaika: 1.1.2024 – 31.12.2024 (viimeinen lähtöpäivä 24.12.2024).

Kampanjakoodialennuksen voi käyttää enintään 7–42 päivän kestoisiin Aurinkomatka-paketteihin pois lukien Kaupunkilomat ja erikoismatkat. Alennus on 50 €/aikuinen. Alennus koskee varauksen kaikkia matkustajia. Etua ei voi siirtää sen voimassaoloajan jälkeen muihin matkoihin. Matkan varaajalla eli varauksen yhteyshenkilöllä on oltava voimassa oleva Slice-opiskelijakortti. Etu on henkilökohtainen ja sitä ei saa missään yhteydessä luovuttaa muille. Etu ei siirry edun voimassaoloajan päätyttyä nimenmuutoksen tai varauksen muutoksen yhteydessä toiselle matkustajalle tai varaukselle lisättävälle uudelle matkustajalle. Aurinkomatkat varaa oikeuden muuttaa etua tai päättää sen tarjoamisen ennen yllä mainittua edun päättymispäivää. Aurinkomatka-paketti sisältää edestakaiset lennot, majoituksen, suomenkieliset palvelut ja matkapaketin turvan. Paikkoja ja lähtöjä on rajoitetusti.

Huomaathan, että Slice tarjoaa opiskelijaetuna sovelluksessaan myös liittymisedun Finnair Plus -jäsenyyteen! Liity 29.2.2024 mennessä Finnair Plus -jäseneksi sovelluksesta löytyvästä linkistä, ja saat liittymisetuna 1 000 Finnair Plus -pistettä!

2 Finnkinolta upeat opiskelijaedut!

Vuonna 1986 perustettu Finnkino Oy on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla kaikkiaan 17 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 119 salia. Vuonna 2019 teattereissa kävi noin 5,5 miljoonaa katsojaa.

Finnkino tarjoaa opiskelijoille leffaliput verkkosivuilta tai appista -30 % alennuksella! Varaudu näyttämään opiskelijakorttisi teatterissa.

Alennuksen saat kirjautumalla Finnkino Lab –asiakastilillesi. Finnkino Labilaisenä saat sähköpostiisi myös muita etuja kuten:

• Lippuvarausten tekeminen verkossa
• Synttärilahjaksi popparit
• Arvontoja
• Ennakko- ja kutsuvierasnäytöksiä

Opiskelijoille tarjotaan myös leffaherkut -20 % alennuksella! Lunasta tarjous teattereiden kassoilla opiskelijakorttia näyttämällä

3 Naughty Brgrista erinomainen kertaetu opiskelijoille!

Naughty Brgr on jännittävän kokeilunhaluinen burgeribaari, jonka perusti Top Chef -voittaja Akseli Herlevi. Ravintolan mahtava tunnelma ja burgerien mehevyys piilee laadukkaimmissa raaka-aineissa, toiminnan ja reseptien jatkuvassa kehittämisessä, sekä tietenkin oikeassa asenteessa ja parhaassa mahdollisessa henkilökunnassa.

Yli vuosikymmenen taustatyö, opettavainen kaksintaistelu Top Chefissä ja valtaisan suosion saavuttanut ruokakoju Helsingin Streat Eats -katuruokafestivaalilla petasivat tien Suomen tuhmimmalle burgeribaarille. Naughty Brgrin kattava menu keskittyy parhaista aineksista koottuihin burgereihin, joiden väliin mahtuu 100% kotimaiset rotukarjan pihvi tai Beyond Meat -pihvit, portobello-sienet, pekonisiivut ja paistetut vuohenjuustot.

Tervetuloa herkuttelemaan Suomen tuhmimmilla burgereilla!

Naughty Brgr tarjoaa opiskelijoille kertaetuna Naughty Smashin ja Naughty Juicy Lagerin ainoastaan 17 € yhteishinnalla! Lunasta kertaetu tilauksen yhteydessä paikan päällä sovelluksestasi

4 GoMore tarjoaa opiskelijoille ensimmäisestä vuokrauksesta 30 € alennuksen!

Onko edessä muutto tai erityinen ekskursio, mutta menopeli puuttuu? Tai oletko kenties aina halunnut hypätä vaikka avoauton tai Teslan rattiin?

GoMoresta löydät menopelin joka lähtöön yli 1000 auton valikoimastamme. Iso osa autoista on vuokrattavissa läheltäsi kätevästi GoMore-sovelluksella alle viidessä minuutissa.

Saat nyt opiskelijana ensimmäisestä GoMore-vuokrauksestasi huikean 30 € alennuksen alekoodilla GOSTUDENT.

Etsi GoMoren opiskelija-alennus omasta sovelluksestasi. Linkkiä klikkaamalla pääset luomaan profiilisi, varaamaan auton ja aloittamaan loppuvuoden seikkailut.

5 Opiskelijalle alennusta Fortumin sähkösopimuksesta!

Onko sähkösopimuksen uusiminen tällä hetkellä ajankohtainen aihe? Fortum tarjoaa opiskelijoille -50 % alennuksen sähkön perusmaksusta vuodeksi. Saat edun perusmaksusta joka kuukausi 12 kk:n ajan!
Perusmaksu normaalihinnalla on 4,50 € / kk – etusi on on 2,25 € kuukaudessa.

Kampanja on voimassa rajoitetun ajan. Sähkösopimus on toistaiseksi voimassa. Muuttaessasi uudelle paikkakunnalle tai uuteen asuntoon voit vaihtaa sähkösopimuksesi vaivatta.

Ota opiskelijaetu käyttöön ja tilaa sähköt klikkaamalla opiskelijaedusta löytyvää linkkiä! Edun löydät opiskelijakorttisovelluksestasi.

6 Äänikirjapalvelut käyttöön edullisemmin

Slice tekee yhteistyötä useiden äänikirjapalveluiden kanssa. Tutustu alta huikeisiin alennuksiin äänikirjapalveluista, joita voit opiskelijana hyödyntää vaikka heti!

Nextory
Lue ja kuuntele e- ja äänikirjoja ilmaiseksi 45 päivän ajan! Aktivoi oma kokeilujaksosi osoitteessa www.nextory.fi/slice45. Etu voimassa vain uusille asiakkaille.

Storytel
Storytel tarjoaa yhteistyössä Slice.fi:n kanssa ilmaisen 40 päivän kokeilujakson ääni- ja e-kirjoihin. Kuuntele niin paljon kuin haluat. Tarjous on voimassa vain uusille Storytelin asiakkaille. Löydän kampanjasivun linkin osoitteesta www.slice.fi/storytel.

BookBeat
Nyt voit uutena BookBeat-käyttäjänä kokeilla Suomen suosituinta äänikirjapalvelua 45 päivää maksutta. BookBeatista löydät yli 500 000 e- ja äänikirjaa, joista valita kuunneltavaa ja luettavaa. Siirry kampanjasivulle osoitteesta slice.fi/bookbeat.

Muistathan myös hyödyntää lukemattomia opiskelijakorttisovelluksestasi löytyviä paikallisetuja! Muutama esimerkkinosto:

  1. Pancho Villa Express Hämeenlinna, Goodman: Panchon Burgeri vain 10 €
  2. Pancho Villa Hämeenlinna: Quesadilla vain 12,50 €
  3. Amarillo Hämeenlinna: Kaksi Amarillo Big Burger annosta yhden hinnalla ma-to
  4. Parolan Pyörähuolto, Hämeenlinna: Kahden päivän pyörävuokraus yhden hinnlla
  5. Puisto Brgr, Hämeenlinna: Potatobowl tai Palsternakka -ranskalaiset + dippi veloituksetta burgerin yhteydessä

Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys