Hyppää sisältöön

Tapahtumakevät etsii aktiivisia tekijöitä -hae tapahtumatiimiin!

Kiinnostaisiko sinua olla mukana järjestämässä hauskoja tapahtumia ja päästä oppimaan opiskelijatapahtumien kautta tapahtuman järjestämistä?

Jos kyllä, hae mukaan HAMKOn tapahtumatiimiin! Tapahtumatiimi on erinomainen paikka kerryttää kokemusta tapahtumajärjestämisestä.

Tapahtumavastaavat Kristiina ja Wilhelmiina etsivät tiimiä, joiden kanssa tuottavat ja tekevät HAMKOn isoimpia tapahtumia. Suurimmat vuoden tapahtumat, mitä HAMKO järjestää vuosittain on keväällä Loppurysäys ja syksyllä Alkupamaus, sekä on mukana järjestämässä Hämeenlinnan Approa.

Lisäksi järjestetään pienempiä tapahtumia mahdollisuuksien mukaan.

Tapahtumatiimissä pääset näkemään mitä tapahtumien taustalla tapahtuu ja saat kokemusta tapahtuman järjestämisestä. Tiimi työskentelee yhdessä tapahtumavastaavien kanssa HAMKOn tapahtumien parissa mm. HPK Approt, Hämeenlinnan Appro ja Loppurysäys.

Tapahtumatiimi mahdollistaa sujuvan tapahtumapäivän kaikille osallistujille. Vastineeksi saa lipun tapahtumiin, haalarimerkin niistä tapahtumista joita on tekemässä ja opintopisteitä!

Mitä tapahtumatiimi tekee?

  • Tapahtumien ideointi, suunnittelu ja toteutus
  • Yhteistyö paikallisten yritysten kanssa
  • Asiakaspalvelu tapahtumissa
  • Opiskelijakunnan edustajana toimiminen
  • Opiskelijakunnan jäsenyyden markkinoiminen
  • Tapahtuman markkinointi, viestintä ja budjetointi

Tapahtumatiimiin voi tulla mukaan vaikka vain yhteen tapahtumaan, tai useampaan. Aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä ei vaadita. Haku tapahtumatiimiin on avoinna ke 24.1.2024 asti.

Lisätietoja saat tapahtumatiimin vetäjiltä Kristiinalta ja Wilhelmiinalta. Vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää osoitteeseen kristiina.hartikainen@hamko.fi tai wilhelmiina.pajula@hamko.fi.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys