Hyppää sisältöön

Edustajisto on täydentynyt toimikaudelle 2024

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajistossa oli 5 vapaata paikkaa toimikaudelle 2024, ja täydennysvaalien ehdolleasettuminen oli käynnissä 18.12.2023 – 22.1.2024.

Määräaikaan ehdolle asettautui viisi opiskelijaa, jotka keskusvaalilautakunta totesi kaikkien olevan vaalikelpoisia. Vaalikelpoisia, eli ketkä voivat asettua opiskelijakunnan vaaleissa ehdolle ovat kaikki Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsenet, joilla on voimassa oleva jäsenyys opiskelijakuntaan, ja ovat ilmoittautuneet läsnä oleviksi opiskelijoiksi.

Opiskelijakunnan vaaliohjesäännön mukaan, jos vaaleissa on yhtä monta tai vähemmän hyväksyttyä ehdokasta kuin täytettäviä edustajan paikkoja, valitaan ehdokkaat suoraan edustajiston jäseniksi.
Näin ollen keskusvaalilautakunta on kokouksessaan vahvistanut kaikki ehdolle asettuneet jäsenet valituksi suoraan edustajistoon 2024 ilman varsinaista vaalia. Lopullisen vahvistuksen tekee opiskelijakunnan edustajisto seuraavassa kokouksessaan.

Keskusvaalilautakunnan vahvistamina seuraavat henkilöt tulivat valituiksi edustajistoon toimikaudelle 2024:

Heli Kultalahti. liiketalous, Hämeenlinna
Anton Satamo, tietojenkäsittely, Hämeenlinna
Kaisa Hakala, metsätalous, Evo
Heini Heikkilä-Nikkanen, rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, Hämeenlinna
Arttu Repo, rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, Hämeenlinna

Paljon onnea kaikille!

Edustajiston 2024 kokoonpano.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys