Hyppää sisältöön

HAMKOn toimisto aukeaa 17.8.

HAMKOn jäsenpalvelu Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa aukeaa jälleen maanantaina 17.8. Palvelemme normaalein aukioloajoin eli arkisin klo 9-16.

Toimistoltamme voi noutaa uuden lukuvuositarran opiskelijakorttiin. Muistathan, että jäsenyyden uusiminen onnistuu myös netissä ja Pivon digitaalinen opiskelijakortti päivittyy uuteen lukuvuoteen automaattisesti. Muovisen kortin lukuvuositarran voi siis huoletta päivittää myöhemminkin – pelkällä Pivollakin pärjää mainiosti!

Syksyn liikuntapassien myynnistä tiedotamme HAMK Movesin kanssa mahdollisimman pian.

Jos liikut Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa ennen 17.8. ja haluaisit asioida samalla HAMKOn toimistolla, otathan meihin etukäteen yhteyttä sähköpostitse hamko@hamko.fi.

Muiden kampusten jäsenpalvelusta tiedotamme yhteistyössä paikallisten opiskelijayhdistysten kanssa. Kiireellisissä asioissa voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse hamko@hamko.fi tai puhelimitse 044 722 1010.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys