Hyppää sisältöön

Uusi jäsenyytesi

Eikö Pivo pelitä tai onko AMK-opiskelijakortin tarra vanhentunut? Voit uusia jäsenyytesi kätevästi netissä ja tämän jälkeen Pivon opiskelijakortti on taas käytettävissäsi ja lukuvuositarra noudettavissa. Jäsenyyden voi uusia myös tarran noudon yhteydessä.

Jäsenyyden uusiminen netissä

Alla olevan linkin kautta voit uusia opiskelijakunnan jäsenyyden haluamallesi ajalle. Jos et ole varma, onko sinulla vielä maksettua jäsenyyttä jäljellä, ota yhteys opiskelijakuntaan niin tarkistamme asian jäsenrekisteristämme.

Jäsenyyden uusiminen tapahtuu seuraavasti:

  • Lähetä linkistä aukeavan lomakkeen välityksellä sähköpostiosoitteesi. HUOM. Sähköpostiosoite tulee antaa samassa muodossa kuin se on jäsenrekisterissämme – testaa siis tarvittaessa molemmat muodot etunimi.sukunimi@student.hamk.fi tai etunimi1234@student.hamk.fi.
  • Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset uusimaan jäsenyyden. Jos et löydä linkkiä saapuneet-kansiosta, muista tarkistaa roskaposti.

Kun olet uusinut jäsenyytesi, voit jatkaa Pivon käyttöä ja halutessasi noutaa lukuvuositarran joko HAMKOn toimistolta Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksesta tai kumppaniyhdistyksiltämme. Jos et pääse noutamaan tarraa, ota yhteys toimistoomme hamko@hamko.fi.

Jäsenyyden uusiminen kampuksella

Voit uusia jäsenyytesi myös lukuvuositarran noudon yhteydessä joko HAMKOn toimistolla tai oman kampuksesi kumppaniyhdistyksen luona. HAMKOn toimistolla maksuvälineenä käy sekä kortti että käteinen, kumppaniyhdistyksillä ainoastaan kortti.

Jäsenmaksut, kun uusit jäsenyytesi

Lukukausi (syksy tai kevät)18 €
Lukuvuosi31 €
1,5 vuotta44 €
2 vuotta57 €
2,5 vuotta70 €
3 vuotta83 €

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys