Hyppää sisältöön

HAMKOn toimiston kesätauko

HAMKOn toimisto jää kolme viikkoa kestävälle kesätauolle. Tänä aikana koko henkilökunta on lomalla ja yhteydenottoihin vastaa hallituksen puheenjohtaja. Voit siis tarvittaessa ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse hamko@hamko.fi. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että viesteihin vastaamisessa voi olla pientä viivettä, kunnes henkilökunta palaa vaiheittain lomiltaan. Hallituksen puheenjohtaja vastaa viesteihin kesätöidensä ohella. 

Uusille jäsenille tiedoksi: Liittyminen opiskelijakunnan jäseneksi tapahtuu sähköisesti, joten se onnistuu normaalisti myös heinäkuussa. Nyt liittyvien jäsenyys alkaa automaattisesti syyslukukauden 2020 alusta eli elokuusta. Voit siis jo elokuussa ottaa käyttöösi Pivon digitaalisen opiskelijakortin. Ensimmäiset muoviset AMK-opiskelijakortit tilataan elokuun aikana. 

Pyrimme avaamaan Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa sijaitsevan toimistomme elokuun loppupuolella. Seuraamme koko kesän ajan koronatilannetta ja toimimme sen mukaisesti. Tiedotamme toimiston avaamisesta tarkemmin elokuun aikana. 

Aurinkoista heinäkuuta ja toivottavasti tavataan taas pian! 


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys