Hyppää sisältöön

Hae mukaan HAMKOn hallitukseen 2022!

Hallitusvuotta kuvataan usein yhdeksi merkittävimmäksi vuodesta opintojen aikana. Hae siis mukaan, haku opiskelijakunnan hallitukseen vuodelle 2022 on nyt avoinna!

Hallitus johtaa opiskelijakunnan käytännön toimintaa ja muuttaa toimintasuunnitelman käytännön teoiksi. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä vähintään kolme (3) ja enintään kahdeksan (8) jäsentä. Hallituksen tehtävänä on edustaa opiskelijakuntaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti, tiedottaa opiskelijoita, jäsenistöä ja muita sidosryhmiä niitä koskevista asioista sekä opiskelijakunnan hallinnosta.

Hallitus suunnittelee ja toteuttaa opiskelijakunnan toimintaa edustajiston päätösten mukaisesti.

Käytännössä tämä tarkoittaa mm.

  • HAMKin opiskelijoiden aktiivista edunvalvontaa,
  • osallistumista HAMKin erilaisiin työryhmiin,
  • HAMKOn tapahtumien suunnittelua ja järjestämistä,
  • opiskelijakunnan haalaritilauksen ja -myynnin koordinointia,
  • viestimistä, esim. somekanavien sisällöntuotantoa.

Hallituksessa on erilaisia vastuuprosesseja, mm. jäsenedut ja -palvelut, ohjaus ja orientaatio, koulutuksen laatu, ja opiskelijakulttuuri. Tehtäviä ja vastuualueita jaetaan hallituksen kesken kunkin kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Hallituksella on paljon erilaisia tehtäviä, ja niihin tarvitaan erityyppisiä osaajia. Tämän vuoksi toivommekin monipuolisesti hakijoita erilaisista taustoista, kaikilta HAMKin kampuksilta ja koulutusohjelmista. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä hallitus perehdytetään toimeensa. Sinun on vain oltava HAMKOn jäsen ja valintahetkellä HAMKissa läsnäoleva opiskelija.

Hallituksessa ei tarvitse työskennellä yksin, vaan hallituksen apuna työskentelee opiskelijakunnan nelihenkinen henkilöstö.

Miten hallitukseen haetaan?

HAMKOn hallitus valitaan edustajiston järjestäytymiskokouksessa torstaina 18.11.2021 klo 16.30 alkaen Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Tarkemmat tiedot kokouksesta löydät tapahtumakalenterista. Voit hakea hallitukseen kokouksessa paikan päällä tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi etukäteen sähköpostitse osoitteeseen pj@hamko.fi. Lähetetyt hakemukset esitellään ko. kokouksessa.

Heräsikö mieleesi kysymyksiä? Lisätietoja saat opiskelijakunnan toiminnanjohtajalta Aleksi Kurvilta, aleksi.kurvi@hamko.fi tai +358 44 722 1000 tai hallituksen puheenjohtajalta Jere Ojalalta pj@hamko.fi.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys