Hyppää sisältöön

Edustajistovaalien tulos on julkistettu

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (HAMKO) edustajistovaaleihin ehdolle asettuminen oli 13.9.-18.10.2021. Ehdolle sai asettua kaikki HAMKOn jäsenet.

Määräaikaan ehdolle asettui 17 ehdokasta. Edustajistossa on paikkoja 21, eli ehdolle asettui vähemmän ehdokkaita, kuin edustajistossa on paikkoja. Opiskelijakunnan sääntöjen mukaan tällaisessa tilanteessa kaikki ehdolle asettuneet ehdokaskelpoiset jäsenet valitaan suoraan edustajistoon ilman varsinaista vaalia ja edustajistoa täydennetään täydennysvaaleilla.

Paljon onnea valituksi tulleille edustajiston jäsenille! Valituksi tulleisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Täydennysvaalit tullaat järjestämään tammi- ja helmikuussa 2022. Täydennysvaaleissa täydennetään vain täyttämättä jääneet paikat. Nyt valituksi tulleet edustajiston jäsenet eivät osallistu ehdokkaina täydennysvaaleihin vaan pitävät paikkansa edustajiston varsinaisina jäseninä.

Edustajiston järjestäytymiskokous järjestetään torstaina 18.11.2021 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Järjestäytymiskokous on avoin kaikille HAMKOn jäsenille, kaikki jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan kokoukseen.


Edustajiston järjestäytymisen lisäksi kokouksessa valitaan HAMKOn hallitus vuodelle 2022. Mikäli olet kiinnostunut hallituspestistä, ota yhteys toiminnanjohtaja Aleksi Kurviin, tj@hamko.fi tai puheenjohtaja Jere Ojalaan, pj@hamko.fi.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys