Hyppää sisältöön

Kuka on vuoden HAMKilainen 2022?

Pitkän etäilyn jälkeen on palattu kampuksille, ja koulutus on samalla ottanut ison digiloikan. Tunnetko opettajan, jonka tunneilla hyödynnetään digitaalisia välineitä erityisen hyvin ja monipuolisesti? Tai onko opettajasi onnistunut löytämään hyvän tavan toteuttaa opetusta digitalisaatiota edistyksellisesti hyödyntäen?

Ovatko digitaaliset materiaalit hyvin käytössä myös lähiopetuksessa? Tuleeko mieleesi joku, kuka on tehnyt kampukselle palaamisesta helpompaa? Tai onko joku muu henkilökunnan jäsen tehnyt ollut mielestäsi arvokas yhteisön luoja?

Kerro meille, kuka on loistanut työssään ja ansaitsee vuoden HAMKilainen -tittelin!

Annetuista esityksistä HAMKO valitsee kolme vuoden HAMKilaista, jotka tullaan palkitsemaan syksyllä HAMKin henkilöstöpäivillä.

Lähetä ehdotuksesi sunnuntaihin 3.4.2022 mennessä tällä lomakkeella. Kerro ehdotuksessa opettajan tai henkilökunnan jäsenen nimi ja perustelut sille, miksi hän on sinusta ansainnut tittelin.

Esityksistä valitaan myös kolme ehdokasta valtakunnallisen Vuoden opettaja-palkinnon saajaksi. Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK etsii yhdessä opiskelijakuntien kanssa opiskelijakuntien kanssa vuoden opettajaa jälleen tänä vuonna.

Opiskelijakunnat välittävät kolme valitsemaansa ehdotusta SAMOKille. SAMOKin valitsema raati käsittelee tulleet ehdotukset anonyymisti ja valitsee vuoden opettajan. Vuoden opettaja palkitaan toukokuun alussa valtakunnallisilla AMK-päivillä.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys