Hyppää sisältöön

Lofooteille toukokuussa

Lofoottien suosio on ollut kasvussa jo useamman vuoden, ja nyt sinullakin on mahdollisuus päästä kokemaan Lofoottien kuuluisa taika! Yhteistyökumppanimme Timetravels järjestää opiskelijamatkan sinne toukokuussa.

Miltä kuulostaa mahdollisuus retkeillä vuoristossa, risteillä upeiden vuonojen läpi, kävellä kauniilla rannoilla ja rentoutua pienissä kodikkaissa kalastajakylissä? Jos etsit upeita maisemia ja kaunista luontoa, sinun kannattaa ehdottomasti osallistua!

Älä missaa tätä arktista retkeä kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Huomioi, että matka järjestetään englanniksi.

Matka-aika on 8.-13.5.2022. Matkan hinta HAMKOn jäsenille alkaen 399 €, ei-jäsenille alkaen 429 €.

Matkaan kuuluu:

  • Edestakainen matka bussilla
  • Majoitus 6-12 hengen mökeissä
  • Päiväretki bussilla Lofoottien ympäri
  • Opaspalvelut
  • Sairausmatkavakuutus*

Matkalle on mahdollista varata erikseen huikeita aktiviteetteja, kuten valassafari, vuonoristeily tai kajakointia. Nämä aktiviteetit voit varata erikseen, hinnatkin ovat opiskelijaystävällisiä.

Kiinnostuitko? Katso tästä linkistä, mitä matka sisältää ja miten ilmoittaudut mukaan.

Kysymyksiä ja muita tietoja varten ota yhteyttä Timetravelsin asiakaspalveluun:

  • Helpdeskin kautta tai
  • asiakaspalvelu@timetravels.fi tai
  • puhelimitse +358 10 421 8990, toimistoaikoina ma-pe 10.00-16.00. Puhelun hinta on 0,09 €/puhelu + 0,17 €/min + ulkomaanpuhelumaksu (puhelut Suomen ulkopuolelle).

*Sairausmatkavakuutus voimassa sairauden tai tapaturman aiheuttaman peruutuksen vuoksi (lääkärintodistuksella) sekä matkan aikana sairastumisen vuoksi. Sairausvakuutus ei koske itse aiheutettuja tapaturmia/sairauksia tai päihteitä (alkoholi tms.)


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys