Hyppää sisältöön

Kilometrihamstraus liikuttaa kevättalvella 2022

Tule mukaan liikkumaan HAMKOn kevättalviseen Kilometrihamstraukseen, kun vuoden 2022 Kilometrihamstraus starttaa 21.3.!

Kerää maksimissaan 6 hengen joukkue ja ilmoittaudu mukaan keräämään kilometrejä. Voittajajoukkueelle on tiedossa tunnin keilaus ruokailuineen. Tapahtumaan voi osallistua myös yksin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on maksutonta ja kilometrejä kerätään ajalla 21.3.-3.4.2022, eli täydet kaksi viikkoa! Ilmoittautuminen alkaa tänään ja jatkuu tapahtuman alkamispäivään, eli 21.3. asti.

Miten suoritukset lasketaan?

Joukkue, jonka keskimääräinen kilometrimäärä on suurin, voittaa. Koko joukkueen yhdessä keräämät kilometrit jaetaan joukkueen osallistujamäärällä, joten joukkueen koolla ei tule etulyöntiasemaa.

Esimerkkinä 4 hengen joukkue
Henkilö 1 kerää 10 km
Henkilö 2 kerää 20 km
Henkilö 3 kerää 15 km
Henkilö 4 kerää 5 km

10+20+15+5 = 50 km/4 (joukkueen henkilömäärä) = 12,5 km. Joukkueen kilometrimääräksi tulee 12,5 km.

Tapahtumaan ilmoittautuneet ja osallistuneet saavat tapahtumasta veloituksetta haalarimerkin. Haalarimerkin saamiseen ei ole kilometrirajaa, eli lyhyelläkin matkalla saat ansaittua merkin. Huomioi, että merkkejä on rajoitettu määrä (300 kpl).

Osallistuminen

Sallittuja keräysmuotoja on kaikki urheilulajit, joissa moottorina toimii lihas, tuloksen voi mitata ja kilometrejä kertyy. Jokaisesta suorituksesta on löydyttävä todiste. Todisteeksi kelpaa esim. kuvakaappaus Sports Trackerista (tai muusta matkaa mittaavasta sovelluksesta). Sports Trackerin lisäksi muitakin ilmaisia sovelluksia, joita saa tässä hyödyntää. Kuvassa tulee näkyä kilometrimäärä ja päiväys.

Miten saan haalarimerkin?

Saadaksesi haalarimerkin, on joukkueen ilmoittauduttava kilometrihamstraukseen ja palautettava joukkueen suoritukset koottuna yhdellä tiedostolla sähköpostiosoitteeseen annemari.nikkila@hamko.fi.

Pääpalkinto

Eniten kilometrejä kerännyt joukkue saa pääpalkinnon. Ravintola Fifth Avenue tarjoaa voittajajoukkueelle palkinnon, jossa yhdistyy yhdessäolo hauskan liikkumisen ja herkullisen ruokailun kanssa! Voittajajoukkue saa tunnin keilauksen ja lisäksi jokaiselle ryhmän jäsenelle on tiedossa ruoka-annos.

Fifth Avenue-ravintolan logo
Fifth Avenue kannustaa opiskelijoiden liikkumista tarjoamalla hauskan palkinnon!

Joukkue kasassa? Loistavaa, ei muuta kuin ilmoittautumaan tästä!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys