Hyppää sisältöön

Uusien opiskelijakorttien kulkuoikeudet eivät toimi tällä hetkellä

Päivitys: Kulkuoikeusongelma on saatu korjattua, mutta se aiheuttaa edelleen viivettä uusien opiskelijakorttien toimituksessa. Saat ilmoituksen HAMKin sähköpostiosoitteeseesi, kun korttisi on saapunut painosta.

Uusien opiskelijakorttien kulkuoikeuksissa on havaittu HAMKOsta ja HAMKista riippumaton ongelma, minkä vuoksi ne eivät toimi tällä hetkellä. Ongelma koskee siis ainoastaan tänä syksynä tilattuja opiskelijakortteja – aiemmin tilatut toimivat normaalisti. Syy kulkuoikeusongelmiin on paikallistettu ja se saadaan korjattua lähipäivinä.

Tiedotamme tilanteen kehittymisestä, joten seuraathan viestintäämme. 

Valitettavasti kulkuoikeusongelma viivästyttää myös tämän viikkoista opiskelijakorttitilausta. Eli tällä hetkellä opiskelijakorttien toimitusaika voi olla hieman pidempi kuin kaksi viikkoa. Jos vain mahdollista, suosittelemme Pivon digitaalisen opiskelijakortin käyttöönottoa. 

Pahoittelut aiheutuvasta harmista! 

HUOM. HAMK Movesin liikuntapassin haltijat! Kulkuoikeusongelman takia kulku korkeakoulukeskuksen liikuntatiloihin ei myöskään toimi tällä hetkellä. Ryhmäliikuntatuntien ohjaajat on ohjeistettu päästämään tunnille tulijat sisälle, eli ryhmäliikuntatunneilla voi käydä, vaikka kulkuoikeus ei toimisi. 


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys