Hyppää sisältöön

Entistä parempi HAMKO antamanne palautteen avulla

Huhtikuussa pyysimme teitä vastaamaan jäsenyyskyselyymme, jolla halusimme selvittää tyytyväisyyttänne HAMKOn jäsenyyteen, jäsenetuihin, tapahtumiin, viestintään ja edunvalvontaan. Lämmin kiitos jokaiselle vastanneelle! Saimme teiltä hyvää ja arvokasta palautetta, jonka pohjalta pyrimme parantamaan toimintaamme.

Raportin jäsenyyskyselyn tuloksista koosti jäsenpalvelusta vastaava asiantuntijamme Inka. Raportin pohjalta tehtävät toimenpiteet sen sijaan suunniteltiin yhteistyöllä hallituksen, edustajiston puheenjohtajiston ja henkilökunnan yhteisessä työskentelyviikonlopussa eli kesäevakossa 12.-14.6.

Jokainen osallistuja oli saanut kesäevakkoa varten ennakkotehtävän: Lue jäsenyyskyselyn raportti ja kirjaa ylös kehityskohteita, joita voimme lähteä parantamaan jo syksyn 2020 toiminnassamme. Yhteisten keskustelujen perusteella nämä kehitysideat jalostettiin tehtäviksi operatiiviseen toimintasuunnitelmaan, jonka pohjalta HAMKOn toimintaa toteutetaan.

Nämä tehtävät kirjattiin operatiiviseen toimintasuunnitelmaan:

 • Parannamme viestintää jäseneduista esimerkiksi julkaisemalla kuukausittaisen blogipostauksen ajankohtaisista Slice-eduista ja tekemällä blogipostauksesta etunostoja somekanaviin.
 • Kerromme viestintäkanavissamme enemmän opiskelijakunnassa tehtävästä työstä ja erityisesti tekemästämme edunvalvonnasta.
 • Järjestämme liikunnallisen ekskursion keväällä 2021.
 • Parannamme häirintäyhdyshenkilötoiminnan tunnettuutta esim. kertomalla siitä viestintäkanavissamme syksyn 2020 aikana.
 • Aloitamme HAMKO on the Road -kampuskiertueiden kehittämisen, jotta ne olisivat kiinnostavampia ja hyödyllisempiä jäsenillemme.
 • Kehitämme opiskelijoille suunnattuja työurapalveluja, kuten cv-työpajoja.
 • Viestimme paremmin erilaisista työryhmistä, joihin HAMKin opiskelijat voivat hakeutua opiskelijaedustajiksi.
 • Järjestämme Näin vaikutat korkeakoulussa –tilaisuuden, jossa kerromme esim. miten voit opiskelijakunnan edustajistossa tai hallituksessa vaikuttaa opiskelijoiden asioihin HAMKissa ja myös valtakunnallisesti.
 • Tuomme paremmin esille eri palautekanavia ja kerromme, mistä kaikista asioista niiden välityksellä voi antaa palautetta.
 • Viemme Liikkuva korkeakoulu -toimintaa eteenpäin HAMKissa.
 • Tuemme kaikkien HAMK-kampusten opiskelijayhdistyksiä edustajistovaalien onnistumisen takaamiseksi.

Kehitysehdotusten lisäksi saimme kyselyn välityksellä myös kehuja ja kiitoksia, jotka kaikki lämmittivät mieltä. Toivottavasti toimitamme herättää näitä myönteisiä fiiliksiä myös vastaisuudessa ja entistä laajemmassa määrin!

HAMKOn hallitus ryhmäkuvassa kesäkuussa 2020.
Kiitos palautteestanne!

Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys