Hyppää sisältöön

Luottamustoimijat vuodelle 2022 on valittu

Lokakuussa valittu Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajisto kokoontui tänään järjestäytymiskokoukseensa. Kokouksessa valittiin edustajiston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä hallitus. Hallitukseen valittiin puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi kuusi hallituksen jäsentä.

Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Milla Räty. Hän opiskelee toista vuotta konetekniikkaa Riihimäellä. Milla on toiminut kuluvana vuonna 2021 HAMKOn edustajiston jäsenenä.

Olen innoissani ja odotan ensi vuotta. Jos korona tästä vihdoin väistyisi kunnolla, niin päästään kehittämään toimintaa ja näkemään ihmisiä. Olen iloinen kunniasta tulla valituksi edustajistoon puheenjohtajaksi.” kommentoi vastavalittu edustajiston puheenjohtaja Milla.

Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin Jere Ojala. Myös Jere opiskelee konetekniikkaa Riihimäellä. Jere on toiminut kuluvana vuonna HAMKOn hallituksen puheenjohtajana.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Aino Kouri. Aino opiskelee Lepaan kampuksella kolmatta vuotta puutarhatalouden hortonomiksi. Ainolla on aiempaakin järjestökokemusta. Hän on toiminut vuosina 2020-2021 LOK ry:n hallituksessa. Lisäksi Aino on toiminut kuluvana vuotena HAMKOn hallituksessa alkuvuodesta hallituksen jäsenenä ja syksyllä hallituksen varapuheenjohtajana.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi oli kolme ehdokasta. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin äänestyksellä Rami Pennanen. Rami opiskelee toista vuotta Forssan kampuksella hevosalan liiketoimintaa. Hän on toiminut kuluvana vuonna Forssan ammattikorkeakouluopiskelijoiden (FAMKO) puheenjohtajana ja HAMKOn hallituksen jäsenenä.

Tuore puheenjohtajisto kommentoi tulevaa vuotta: ”Odotamme innolla ensi vuotta ja mitä se tuokaan tullessaan. Paljon onnea kaikille hallitukseen ja edustajistoon valituille, mukava päästä tekemään yhteistyötä kanssanne.”

Hallitukseen oli kuusi paikkaa ja ehdolla oli kuusi henkilöä. Niin ollen ehdolla olevat valittiin hallitukseen ilman äänestystä. Hallitukseen tuli valituksi:

  • Laura Karjalainen (biotalous, Forssa)
  • Ilona Telilä (rakennettu ympäristö, Lepaa)
  • Lotta Palo (puutarhatalous, Lepaa)
  • Annemari Nikkilä (sosionomi, Hämeenlinna)
  • Tim Lopes (Computer Applications, Hämeenlinna)
  • Mona Achaaoud (Computer Applications, Hämeenlinna)

Yhteensä kolme edustajiston jäsentä tuli valituksi hallitukseen, joten heidän paikkansa edustajiston jäseninä vapautuivat. Edustajistossa on alle sääntömääräinen määrä edustajia, minkä vuoksi opiskelijakunnassa tullaan käymään täydennysvaalit. Täydennysvaaleista tiedotetaan myöhemmin.

Onnittelut kaikille valituille luottamustoimijoille!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys