Hyppää sisältöön

Kiitoksia kaikista esityksistä Vuoden HAMKilaiseksi!

Kysyimme teiltä ehdotuksia Vuoden HAMKilaiseksi, ja saimme paljon hyviä vastauksia. Suuret kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille ehdotuksen lähettäneelle!

Ehdotuksia tuli 70 ja esititte 48 eri henkilöä! Vuoden HAMKilaiseksi sai esittää joko opetushenkilökuntaan tai muuhun henkilökuntaan kuuluvaa. Erityisesti huomioitavaa esityksissä on, että esityksiä tuli aivan jokaisen kampuksen henkilökunnasta.

Mitä seuraavaksi tapahtuu? Ensiksi ehdotusten joukosta valittiin kolme, jotka välitimme Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:lle. SAMOK organisoi valtakunnallista Vuoden AMK-opettaja 2024 -palkinnon jakoa ja jokainen opiskelijakunta sai lähettää kolme ehdotusta palkinnon saajaksi. Vuoden opettaja -palkinto jaetaan keväällä valtakunnallisilla AMK-päivillä.

Mutta itse pääasia, eli Vuoden HAMKilainen, valitaan kaikista annetuista esityksistä. HAMKOn raati valitsee vuoden HAMKilaiset, ja heidät palkitaan kunniamaininnalla elokuussa HAMKin henkilöstöpäivässä.

Ole kuulolla, jaamme tietoa SAMOKin Vuoden opettaja -palkinnon voittajasta, mutta ole kuulolla erityisesti elokuussa, kun Vuoden HAMKilainen julkaistaan!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys