Hyppää sisältöön

Kuka palkitaan Vuoden HAMKilainen -palkinnolla 2024?

Tunnetko opettajan, joka osallistuu ahkerasti koulutuksen kehittämiseen? Opettajan, joka jaksaa aina tuoda esiin ammattikorkeakoulutuksen tärkeyttä? Opettajan, joka on ylpeästi juuri AMK-opettaja?

Tai onko mielestäsi HAMKissa joku muu henkilökunnan jäsen, joka tulisi palkita hyvästä työstä?

Lähetä ehdotuksesi meille viimeistään 6.3.2024. Kerro ehdotuksessa opettajan / henkilökunnan jäsenen nimi ja perustelut sille miksi hän on sinusta ansainnut palkinnon.

Jos haluat ehdottaa useampaa henkilöä, täytäthän jokaiselle oman esityslomakkeen. Lomakkeeseen voi vastata useamman kerran.

Opiskelijakunnan kokoama raati valitsee annetuista esityksistä Vuoden HAMKilainen -palkinnon saajat, jotka palkitaan HAMKin henkilöstöpäivillä elokuussa.

Annetuista ehdotuksista valitaan myös kolme ehdokasta Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n valtakunnallisen Vuoden opettaja-palkinnon saajiksi. Vuoden opettaja -palkinto annetaan valtakunnallisilla AMK-päivillä huhtikuussa.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys