Hyppää sisältöön

Tule mukaan opiskelijakunnan strategiatyöryhmään

Miltä HAMKO näyttää tulevaisuudessa? Mitä teemme paremmin? Mihin keskitymme enemmän? Tule mukaan pohtimaan ja ideoimaan opiskelijakunnan tulevaisuutta!

Opiskelijakunnan hallitus on päättänyt avata avoimen haun opiskelijakunnan strategiatyöryhmään. Työryhmän tarkoitus on toimia vetovastuussa uuden strategian valmistelutyössä, yhteistyössä opiskelijakunnan hallituksen, edustajiston sekä muiden sidosryhmien kanssa. Strategia on opiskelijakunnan toimintaa pitkällä aikavälillä ohjaava tavoitteellinen asiakirja. Nyt valittavan työryhmän tavoitteena on tuottaa opiskelijakunnalle uusi strategia tuleville vuosille.

Hae mukaan oheisen linkin kautta. Hakemuksessa voit kertoa, miksi juuri sinä olisit hyvä jäsen työryhmään ja millaista osaamista voisit työryhmään tarjota.

Hakuaika strategiatyöryhmään on avoinna 19.2. – 3.3.2024.

Opiskelijakunnan hallitus valitsee työryhmän jäsenet kokouksessaan 4.3.2024 ja työryhmä aloittaa työskentelyn heti valinnan jälkeen. Uusi strategia hyväksytään edustajiston kokouksessa syksyllä 2024 ja uuden strategian toteuttaminen opiskelijakunnassa on tarkoitus aloittaa vuoden 2025 alusta.

Lisätietoja:
Aleksi Kurvi, toiminnanjohtaja
aleksi.kurvi@hamko.fi, 044 722 1000


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys