Hyppää sisältöön

Järjestyksenvalvojakurssi toteutuu jälleen!

Kurssi on valitettavasti peruuntunut liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Kaipaatko lisäduunia ja -tuloja?

Tiesitkö, että järjestyksenvalvojille on jatkuva tarve ympäri Suomen, mm. tapahtumiin. Tuleva tapahtumakesä tarjoaa mahdollisuuksia moniin työkeikkoihin.

HAMKO järjestää järjestyksenvalvojan peruskurssin (40h) huhtikuussa. Opiskelijaystävälliseen hintaan, tietysti! Tällä hinnalla kurssi on harvoin saatavilla, kurssi maksaa normaalisti n. 100 euroa enemmän.

Järjestyksenvalvojakortti tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia kurssin suorittamisen jälkeen. Järjestyksenvalvojien tehtäviin kuuluu turvallisuuden varmistaminen, esimerkiksi yleisötapahtumissa, ravitsemusliikkeessä tai erilaisissa kokouksissa. Poliisi vaatii nykyisin lähes kaikkiin tapahtumiin kortillisia järjestyksenvalvojia.

Kurssin sisältö ja ajankohta

Järjestyksenvalvojan peruskurssi (40 h) antaa perustiedot ja -taidot järjestyksenvalvojien perustehtävistä, hätäensiavusta ja sisältää myös voimankäytön perusteet. Kouluttajana toimii turvallisuusasiantuntija Pasi Laine.

Kurssi sisältää luentoja, harjoituksia ja kokeen. Kurssi suoritetaan kahden viikonlopun aikana 5.-7.4. ja 12.-14.4.2024.

Paikka: HAMK Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, C-rakennus, tila C-130 1. kerros.

Kellonajat:
Pe 5.4. klo 17-20
La 6.4. klo 9-15
Su 7.4. klo 9-15

Pe 12.4. klo 17-20
La 13.4. klo 9-15
Su 14.4. klo 9-15

Ruokailu: Omat eväät

Osallistujamäärä: Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja, joten ole nopea ja lunasta paikkasi! Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 7 henkilöä.

Kurssimaksu

Kurssi maksaa kokonaisuudessaan 140 € (HAMKOn jäsen) ja 170 € (ei-jäsen). Hinta sisältää koulutusmaksun ja koulutusmateriaalikulut. Lisäksi järjestyksenvalvojakortista maksetaan poliisille lupapalveluhinnaston mukainen lupamaksu.

Voit varata paikan ja maksaa kurssimaksun Kide.appin kautta tästä linkistä. Huom! Jos Kide.appissa on jäljellä vain normaalihintaisia paikkoja, ja sinulla kuitenkin on HAMKOn opiskelijakortti (olet jäsenemme), ole yhteydessä jäsenpalveluumme.

Kurssin jälkeen

Koulutuksen jälkeen järjestyksenvalvojakorttia haetaan poliisilta, jolloin maksetaan poliisille lupapalveluhinnaston mukainen lupamaksu.

Kortin saatuasi voit vastaanottaa järjestyksenvalvojan tehtäviä. Järjestyksenvalvojakortti on kerrallaan voimassa viisi (5) vuotta, jonka jälkeen kortin saa voimaan yhden päivän kertauskoulutuksella. Kortti on voimassa koko Suomessa.

Lisätietoja kurssista voit kysyä kurssin kouluttajalta: Pasi Laine p. 050 524 6225


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys