Hyppää sisältöön

Kaikille ilmainen liikuntatapahtuma HALI

HALI eli Hamsu Liikkuu ūüźĻūüí® tapahtuu j√§lleen! T√§n√§ vuonna tapahtumaa vietet√§√§n viikolla 14, eli 1.‚Äď7.4.2024.

Mikä on HALI?

HALI on ilmainen liikuntatapahtuma, jonka pystyt toteuttamaan tapahtumaviikolla silloin kun haluat ja kenen kanssa haluat. Julkaisemme tapahtumaviikon alussa somekanavissamme listan tehtäviä, joita suorittamalla saat haalarimerkin. Lähde yksin, perheen tai ystävien kesken tekemään tarvittavat tapahtumaviikon tehtävät kerralla tai tee vain muutama per päivä. ehtävien tekemisessä saa käyttää luovuutta ja niitä voi tehdä omassa tahdissa viikon edetessä.

Merkkaa kalenteriin torstai 4.4., koska silloin Hämeenlinnan torilla tapahtuu jotain kivaa, josta sinun on mahdollisuus saada extrahaalarimerkki.

Tapahtuma on täysin ilmainen ja sen tarkoituksena on tuoda hyvää mieltä omiin ja muiden päiviin.

Mitä tapahtuu 4.4.?

Sinulla on myös mahdollisuus tulla suorittamaan tehtäviä tapahtumapäivänä Hämeenlinnan torille torstaina 4.4. kello 17-20. Torilla saat passin, josta sinun tulee suorittaa 2-5 henkilön tiimeinä 30 tehtävää.

Mukana on 10 tapahtumap√§iv√§n spesiaaliteht√§v√§√§! ūü§© Tapahtumap√§iv√§ on ilmainen ja alkoholiton. My√∂s lapset ovat tervetulleita, joten voit tulla koko perheen kanssa.

HALIsta voit saada yhden haalarimerkin suorittamalla teht√§vi√§ viikon aikana. Lis√§ksi voit ansaita toisen haalarimerkin osallistumalla tapahtumap√§iv√§√§n H√§meenlinnassa, yhteens√§ siis kaksi (2) haalarimerkki√§! ūü•≥Tapahtumap√§iv√§n√§ sinun on mahdollista saada molemmat merkit.

Voit halutessasi julkaista kuvia tai videoita, kun suoritat tehtäviä. Muista merkata @opiskelijakunta_hamko ja käyttää hastagia #HALI24


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi j√§seneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja ‚Äď ja j√§senyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ymp√§ri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys