Hyppää sisältöön

Hiljainen hetki opiskelijan toimeentulolle -mielenilmaus

Tervetuloa osoittamaan mieltä opiskelijoiden toimeentulon puolesta Hiljainen hetki opiskelijan toimeentulolle -mielenosoitukseen kampuksesi pääaulaan klo 12:00-14:00 välisenä aikana.

Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ja opiskelijakunnat kutsuvat kaikki opiskelijat yhtenäisenä joukkona ilmaisemaan huolensa toimeentulon leikkauksista, joista hallitus päätti budjettiriihessä. Tämän yhteisen huolen vuoksi hiljaisia mielenosoituksia järjestetään tiistaina 26.9. klo 12-14 ammattikorkeakoulujen kampuksilla ympäri Suomea.

Kannustamme opiskelijoita kokoontumaan auloihin ja mukaan voi tulla koko ajaksi tai piipahtamaan hetkeksi. Mielenosoitusta varten voit myös askarrella rekvisiittaa, jossa kerrotaan, miten leikkaukset vaikuttavat opiskelijoiden jokapäiväiseen elämään. Opiskelijoita toivotaan ilmaisemaan mieltään kampusten aulassa rauhanomaisesti ja itsenäisesti, joka kampuksella ei ole erillistä vetäjää.

Jakakaa somessa kuvia, kannattaa tägätä @SAMOK_FIN ja @opiskelijakunta_hamko.

Mitä? Hiljainen mielenosoitus opiskelijoiden toimeentulon leikkauksia kohtaan
Missä? Oman tai itseäsi lähimmän HAMKin kampuksen pääaula
Milloin? Ti 26.9. Klo 12-14


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys