Hyppää sisältöön

Uusi asiantuntija aloittanut HAMKOn henkilöstössä

Useampi huomasikin, kun rekrytoimme keväällä asiantuntijajoukkoomme yhteisöllisyyden ja tapahtumien asiantuntijaa. Sopiva henkilö löytyi ja toivotimme elokuun alusta tervetulleeksi Jenna Mäkelän!

Jennan vastuualueisiin kuuluvat mm. yhteisöllisyyteen sekä tapahtumiin liittyvät asiat. Asiantuntija auttaa suunnittelemaan, luomaan ja tuottamaan yhteisöllistä toimintaa kaikilla HAMKin kampuksilla.

Jenna on aiemmin työskennellyt mm. kasvatuksen, perhepalveluiden ja rekrytoinnin parissa. Hän on opiskellut TAMKissa yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tradenomiksi ja Tampereen yliopistossa kasvatustieteiden kandiksi. Omista AMK-opinnoistaan Jenna nostaa erityisesti esiin, miten työelämään siirtyminen oli tosi helppoa, kun jo opintojen aikana oli saanut tehdä erityyppisiä työelämäprojekteja. Lisäksi Proakatemian yhteisöllisyys ja vahvat alumniverkostot tekivät vahvan vaikutuksen.

Jenna on päässyt nyt tutustumaan opiskelijakuntaan, HAMKiin ja kohdannut opiskelijoita reilun kuukauden ajan. Millaiset ovat fiilikset, kun on päässyt tutustumaan toimintaan? ”Olen viihtynyt tosi hyvin. On ollut mukava tutustua innokkaisiin ja aktiivisiin ihmisiin ja opiskelijoiden kanssa on mukava tehdä töitä, koska heillä hyvä meininki. Innolla odotan yhteistyötä kaikilla kampuksilla opiskelijoiden, HAMKin työntekijöiden, yhteistyökumppanien sekä HAMKOn hallituksen, työntekijöiden ja edustajiston kanssa”, Jenna kertoo.

Hämeeseen Jenna muutti Pirkanmaalta, ja tänne muuttamisesta hän kertoo: ”Muutin hiljattain perheeni kanssa Pirkanmaalta Hämeeseen, ja haluan kovasti päästä tutustumaan uuteen kotimaakuntaani ja sen eri kampuksiin myös työni kautta.” Nykäise siis Jennaa rohkeasti hihasta ja jaa hänelle kampuksesi parhaat palat!

”Oppiminen ja yhteisöllisyys – ja aivan erityisesti yhdessä oppiminen – ovat lähellä sydäntäni. Olen kiitollinen saadessani HAMKOlta mahdollisuuden työskennellä opiskelijoiden eduksi!” Jenna iloitsee.

Mikäli sinulla on mielessä yhteisöllisyyteen, tapahtumiin tai vaikka työurapalveluihin liittyviä ideoita, ole rohkeasti yhteydessä Jennaan. Jennan tavoitat sähköpostitse jenna.makela@hamko.fi ja puhelimitse +358 44 722 1007.

Tervetuloa Jennalle mukaan joukkoon!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys