Hyppää sisältöön

Ilmoitus Edustajiston 2024 vaalien järjestämisestä

(Artikkelia editoitu: poistettu linkki ehdokaslomakkeelle)

Ehdolle asettuminen Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajiston vaaliin alkaa maanantaina 25.9.2023 klo 9:00 ja päättyy maanantaina 16.10.2023 klo 12:00.

Edustajisto käyttää ylintä päätösvaltaa opiskelijakunnassa. Se muodostaa kannan suuriin linjoihin, vahvistaa hallituksen valmistelemat asiakirjat ja päättää muun muassa opiskelijakunnan talouden ja toiminnan suuntaviivoista.

Edustajiston vaaleissa valitaan 21 edustajiston jäsentä toimikaudelle 2024. Vaalikelpoisia ehdolle asettumista varten ovat kaikki Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsenvelvoitteensa suorittaneet jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet läsnä oleviksi opiskelijoiksi lukuvuodeksi 2023–2024.
Ehdolle asetutaan sähköisellä lomakkeella, jonka linkki julkaistaan ehdolle asettumisen alkaessa.

Ehdokkaat voivat halutessaan muodostaa vaaliliiton, joka on useamman kuin yhden ehdokkaan muodostama ryhmä. Vaaliliiton saadut äänet lasketaan ehdokkaiden hyväksi. Vaaliliiton muodostaminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Vaaliliitossa on annettava yhdelle vaaliliiton ehdokkaalle valtuutus toimia vaaliliiton asiamiehenä. Vaaliliiton nimi ei saa loukata kenenkään henkilökohtaisia oikeuksia, olla kaupallinen tai muuten yleisesti sopimattomana pidettävä. Ehdokas voi olla ehdolla vain yhdessä vaaliliitossa.

Edustajiston vaalit järjestetään sähköisenä jäsenille lähetettävän äänestyslinkin kautta. Vaalitoimitsijat nimetään 23.10.2023.

Lista äänioikeutetuista tarkastetaan 30.10.2023. Kaikki opiskelijat, jotka ovat täyttäneet jäsenvelvoitteensa tähän aikaan mennessä, ovat oikeutettuja äänestämään edustajistovaaleissa.

Äänestys vaaleissa alkaa maanantaina 6.11.2023 kello 9:00 ja päättyy keskiviikkona 8.11.2023 kello 16:00. Vaalitulos julkistetaan 9.11.2023 mennessä.

Äänestyslinkki sähköiseen äänestysjärjestelmään toimitetaan vaalien alkaessa jäsenen ammattikorkeakoulun sähköpostiosoitteeseen (@student.hamk.fi).

Lisätietoja:

Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja Aino Kouri
aino.kouri@hamko.fi

Toiminnanjohtaja Aleksi Kurvi
aleksi.kurvi@hamko.fi, p. 0447221000


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys