Hyppää sisältöön

Hae Arrival Teamiin!

HAMKO hakee jäseniä Arrival Teamiin! Tiimi auttaa saapuvia vaihto- ja tutkinto-opiskelijoita pääsemään osaksi HAMK-yhteisöä. Täytä hakemus ja liity mukaan Arrival Teamiin ja saa kansainvälisiä ystäviä! 

Mitä Arrival Team tekee?

Tiimin jäsenet ovat yhteydessä saapuviin kansainvälisiin tutkinto-opiskelijoihin ja vaihto-opiskelijoihin hyvissä ajoin ennen heidän saapumistansa Suomeen. Tiimiläiset vastailevat kysymyksiin ja auttavat esimerkiksi asuntoon liittyvissä asioissa. Lisäksi he ovat vastassa kampuspaikkakunnalla uuden kansainvälisen opiskelijan saapuessa.

Tiimi auttaa kansainvälisiä opiskelijoita tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin ja tapoihin. He opastavat ja perehdyttävät opiskelijoita ihan tavallisiin arjen asioihin.

Mitä hyötyä tiimissä toimimisesta on?

Arrival Teamissa saat kansainvälistä kokemusta omassa korkeakoulussa. Tämä on ainutlaatuinen tapa käytännön kielitaidon kehittämiseen. Arrival teamissa toimimisen saa sisällytettyä osaksi opintoja ja siitä on mahdollista saada 2-5 opintopistettä. Arrival teamin jäsenen toimikausi on vähintään yksi lukukausi.

Miten haen mukaan?

Hakuaika keväällä 2022 on 22.3.-10.4. Hakuajan jälkeen kaikki hakijat kutsutaan haastatteluihin viikolla 16. Koulutus uusille tiimiläisille pidetään viikolla 19.

Lue lisää tiimistä täältä.

Lisätietoja voit kysyä Emma Kokkoselta, emma.kokkonen@hamko.fi / +358 44 722 1002.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys