Hyppää sisältöön

Fyysisissä opiskelijakorteissa toimitusvaikeuksia

Jäsenyyden merkiksi saat virallisen opiskelijakortin. Jäsenemme saavat muovisen AMK- opiskelijakortin, mutta myös lisäksi Pivon digitaalisen opiskelijakortin.  

Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että fyysisten korttien kanssa on toimitusvaikeuksia. Teknisen ongelman vuoksi saimme tiedon korttipohjien loppumisesta liian myöhään. Olemme yhteistyössä HAMKin kanssa reagoineet tilanteeseen ja korttipohjia on tulossa lisää. Valitettavasti toimitus kestää jonkin aikaa. Kortit sisältävät HAMKin avaimen, minkä vuoksi korttipohjia voi tilata vain tietyiltä toimittajilta. 

Suosittelemme siis ottamaan Pivon digitaalisen opiskelijakortin käyttöön tällä välin. Pivon opiskelijakortti on yhtä pätevä todiste opiskelijastatuksesta kuin muovinen korttikin, eli sillä saa kaikki samat edut ja alennukset. 

Pivon opiskelijakortin käyttöönotto vie vain hetken. 

Pivon opiskelijakortti on maksuton, mutta koska Pivo on mobiilimaksusovellus, tarvitset sen käyttöönottoa verkkopankkitunnukset ja maksukorttisi tiedot. 

Näin otat Pivon opiskelijakortin käyttöön: 

1. Lataa Pivo puhelimeesi ja ota sovellus käyttöön seuraamalla Pivon ohjeita.
2. Valitse Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti.
3. Hyväksy opiskelijakortin käyttöehdot, valitse koulutustasosi ja oppilaitoksesi ja seuraa Pivon ohjeita.
4. Lisää opiskelijakorttiin kuva Pivon ohjeiden avulla. Kuvan voit vaihtaa puolen vuoden välein. 

Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että saat myös fyysisen kortin mahdollisimman pian.  


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys