Hyppää sisältöön

Pivota parhaat Slice.fi-edut käyttöösi myös kesällä

Pivon opiskelijakortin alta löytyy huikeita jäsenetuja myös kesäaikaan! Tässä muutama nosto verkkokauppaeduista, mutta muista että etuja löytyy paljon lisää selaamalla eri kategorioita. Muistathan myös, että Pivosta löytyy etuja ympäri Suomen, eli HAMKOn jäsenenä nautit eduista muuallakin kuin HAMK-paikkakunnilla.

Kaikki nämäkin edut saat lunastettua käyttämällä Pivosta löytyvää alekoodia! Etuja löytyy niin kombucha-faneille kuin metsästysharrastajille. Ja jos et vielä käytä Pivon opiskelijakorttia, tsekkaa äkkiä ohjeet käyttöönottoon ja sen jälkeen nappaa alekoodit haltuun!

Kellaripanimon Kombucha-juomien PartyBox -25 % alennuksella

Kuumana kesäpäivänä kannattaa ehdottomasti maistaa tämän hetken kenties trendikkäimpää juomaa. Kombucha-juomat ovat kasvattaneet valtavasti suosiotaan maailmalla, ja makuvalikoima laajenee jatkuvasti. Kombucha on teepohjainen juoma, joka on todella vähäsokerinen ja maukas vaihtoehto perinteikkäämpien terassijuomien tilalle. PartyBox sisältää kaikki yhdeksän eri makua: Greippi-Kataja, Strong Ginger, Sitruuna-Inkivääri, Karpalo, Classic, Berry, Tyrni, Kurkuma sekä Strong. Alennuksen voit lunastaa osoitteessa www.kellaripanimo.fi.

Paine Clothing tarjoaa kaksi huippuetua

Paine Clothing tarjoaa eettisesti ja ekologisesti valmistetut kotimaiset tuotteet ajattomilla kuoseilla ja kestävillä materiaaleilla! Saat ensimmäisen ostokerran -30 % alennuksella sekä kaikki muut ostot -10 % alennuksella. Edut eivät koske Club Teatrian mallistoa.

Eräilijöille ja metsästäjille

Metsovaruste.fi ja metsoase.fi: Saat ensimmäisen ostokerran -10 % alennuksella sekä jo alennetut hinnat -5 % alennuksella. Alennukset eivät koske luvanvaraisia tuotteita metsoase.fi-verkkokaupassa.

Luomua ja superfoodeja

FitnessFirst.fi:n monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät laadukkaat ja edulliset luomuelintarvikkeet, lisäravinteet sekä superfoodit kotiin kuljetettuna. Saat verkkokauppaostoista -10 % alennuksen. Lunasta etusi osoitteessa www.fitnessfirst.fi.

Vaivaako narskuttelu?

Narskuttelu.fi on hammashygieniatuotteiden erikoisliike verkossa, josta löydät purentasuojat ja tarvikkeet oman purukaluston huoltamiseksi. Osta nyt oma purentasuojasi -7 % alennuksella verkkokaupasta koodilla. Narskuttelijan verkkokauppaan pääset osoitteesta www.narskuttelu.fi.

Herkkuja kesäkeittiöön

Ahlbergin puutarhalta löydät kotimaiset yrtit, salaatit ja kasvikset ruoanlaittoon ja maustamiseen! Saat verkkokaupasta -10 % alennuksen koko valikoimasta. Siirry verkkokauppaan osoitteessa www.yrttiahlberg.fi.

Slurp mitä kahveja!

Slurpilta saat pienpaahtimoiden kotimaiset kahvit suoraan konttorille ja kotiin! Tuotevalikoimasta löydät myös teet, kahvilaitteet ja -tarvikkeet. Saat nyt ensikahvista 3 euron alennuksen (ei koske SLURP rarea) sekä kaikki muut tuotteet -5 % alennuksella. Lunasta alennukset osoitteessa www.slurp.coffee.

Kotitreenaajalle löytyy monta etua eri lajeihin:

Kotimaisen Pilateskaupan verkkokaupasta löydät pilates-, jooga- ja jumppatuotteet kotitreenejä ajatellen, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -10 % alennuksen koodilla. Verkkokauppaan pääset osoitteessa www.pilateskauppa.fi.

Tee tehokas kotitreeni Treenaakotona.comin avulla! Saat treenijaksot alehinnoin: 6 kk jakso hintaan 59 €/6kk (norm. 89,40 €) koodilla slice6 ja vuoden jakso hintaan 97 €/12kk. Lunasta etusi rekisteröitymällä käyttäjäksi kohdasta ”minulla on koodi”.

Weela-kuntoilulaite kesäkuun ajan hintaan 695 € (norm. 899 €): Kesäkuu on perinteisesti aikaa, jolloin ilmat lämpenevät ja on aika päästä rantakuntoon. Mutta miten? Weelan avulla se onnistuu. Älykäs kotikuntoilulaite mahdollistaa jokaiselle ihmiselle tehokkaan kokovartalotreenin taustaan tai lähtökohtiin katsomatta. Monipuolisella laitteella kehität lihaskuntoasi ja voit paremmin! Weelan sovelluksen voi ladata puhelimeen tai tablettiin ilmaiseksi sovelluskaupasta. WeelaTrainer on virtuaalinen valmentajasi, josta saat valmiin tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman. Edun pääset lunastamaan tästä linkistä (etu aktivoituu vasta kassalla) tai kotisivuiltamme www.weelatrainer.com Pivosta löytyvällä koodilla.

Alle 27-vuotias opiskelija, hyödynnä LähiTapiolan vakuutusalennukset!

LähiTapiola tarjoaa alle 27-vuotiaille nuorisoalennuksen, jolloin saat -30 % alennuksen kodin irtaimistovakuutuksesta sekä edullisemman 150 euron omavastuun koti-irtaimiston vahinkoihin. Lisäksi LähiTapiolassa vakuutukset kerryttävät sinulle S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan jopa 5 %. Saat alennuksen käyttöösi ostamalla vakuutuksen verkkokaupastamme.

Slice logo

Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys