Hyppää sisältöön

YTHS Uutiskirje – marraskuu 2021

Ajankohtaisia ilmoituksia ja uutisia YTHS:ltä.

Influenssarokotteen aika on nyt

Influenssarokotukset ovat käynnistyneet. Maksuttoman rokotteen saavat YTHS:ltä lääketieteen ja terveys- ja hyvinvointialojen korkeakouluopiskelijat sekä riskiryhmäläiset. Tarkista tästä linkistä oman opiskelupaikkakuntasi kohdalta tarkemmat influenssarokotusajat, -paikat ja ohjeet.

Tietoa hoitotakuusta ja hoitoon pääsystä nyt entistä selkeämmässä muodossa

Näet uudistuneilta sivuilta, kuinka yhteydensaanti ja hoitoon pääsy on toteutunut YTHS:llä edellisen kuuden kuukauden aikana yleis- ja mielenterveyden sekä suunterveyden palveluissa. Uudet tiedot päivitetään sivustolle aina kuukauden kuudentena arkipäivänä. Lue lisää tästä linkistä.

Potilasasiamies toimii sinun oikeuksiesi edistämiseksi

Potilasasiamies neuvoo ja avustaa sinua, jos olet tyytymätön YTHS:llä saamaasi hoitoon tai kohteluun. Voit ottaa potilasasiamieheen yhteyttä verkkolomakkeella tai puhelimitse. Yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Löydät Selfistä työkaluja mielen hyvinvointiin

Self-verkkopalvelusta löytyy nyt avoin videokirjasto, jossa on vinkkejä hyvinvoinnin vahvistamiseen ja mielen hyvinvoinnin haasteiden kohtaamiseen. Katsottavanasi on yli 90 videota. Videoilla on kolme teemaa: Työkalut mielen hyvinvointiin, Kaikki masennuksesta sekä Alkoholi ja juomistottumukset. Kirjaudu osoitteessa yths.fi/self.

Kysy IG-livessä opiskelukyvystä

Ota YTHS:n IG-tili @yths_fshs seurantaan, sillä tiistaina 23.11. klo 12–13 asiantuntijat vastaavat etukäteen kerättyihin kysymyksiin opiskelukyvystä. Jätä oma kysymyksesi ennakkoon Opiskelukykypäivän webinaarissa ja tule linjoille kuulemaan vastaus.

Ylioppilaiden Terveydenhoitosäätiön logo
Ylioppilaiden Terveydenhoitosäätiön logo
Self-verkkopalvelun logo
Self-verkkopalvelun logo


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys