Hyppää sisältöön

YTHS Uutiskirje – kesäkuu 2021

Ajankohtaiset ilmoitukset ja uutiset YTHS:ltä.

MieliChat auttaa, jos mieltä painaa

YTHS on avannut uuden chat-palvelun, MieliChatin. MieliChat palvelee ma-pe klo 8-14 ja se löytyy Self-verkkopalvelusta. MieliChatissä voi keskustella anonyymisti mieltä painavista asioista ja saada neuvoja ja tukea mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

KOTT-tutkimus: Etäopinnot ja yksinäisyys ovat koetelleet korkeakouluopiskelijoita

Yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden kyselytutkimus toteutettiin helmi-maaliskuussa 2021. Tutustu tuloksiin.

Palautteen antamisesta entistä helpompaa

YTHS on ottanut käyttöön tekstiviestipalautteet. Kun asioit meillä, voit jatkossa saada tekstiviestitse pyynnön palautteen antamiseksi asiointisi onnistumisesta. Lue lisää.

YTHS:n opiskelijaraadin tuloksekas kevätkausi

YTHS:n opiskelijaraatitoiminta käynnistyi 18.2.2021, kun 49 (79) yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijaa ja kymmenkunta YTHS:läistä kokoontui kautta aikain ensimmäiseen opiskelijaraadin järjestäytymiskokoukseen. Kevään 2021 aikana raadin neljä pienryhmää ovat kokoontuneet eri aihepiirien ympärille pohtimaan toiminnan kehittämistä.

TULOSSA: Liiku ja palaudu -webinaari 18.8.2021

YTHS:n elokuinen webinaari teemalla Liiku ja palaudu tarjoaa tietoa liikunnasta ja palautumisesta sekä niiden vaikutuksista opiskelukykyyn, hyvinvointiin ja terveyteen. Se on suunnattu koko opiskeluyhteisölle eli opiskelijoille, korkeakoulujen edustajille, opiskelijajärjestöille sekä YTHS:n sidosryhmille ja henkilöstölle. Laita kalenteriin 18.8.2021 klo 12.00–15.45 – lisätietoa tulossa!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys