Hyppää sisältöön

YTHS Uutiskirje – toukokuu 2021

Ajankohtaiset ilmoitukset ja uutiset YTHS:ltä

SelfChat on avattu
SelfChat avautui maanantaina 3.5. ja käytössäsi on jälleen kaksi asiointikanavaa. SelfChat on yksi opiskelijan palvelukanavista YTHS:ssä asiointiin. Lue lisää.

Helatorstain aukioloajat
Kaikki palvelupisteemme ovat kiinni helatorstaina 13.5.2021. Hyvää helatorstaita! Ohjeet ajanvarukseen.

Helpotusta korona-arkeesi
Kokosimme hyvinvointiasi varten vinkkejä, joiden avulla korona-arkesi helpottuu. Vinkit liittyvät mielen hyvinvointiin, ergonomiaan ja liikuntaan. Tutustu materiaaliin ja kokeile niksejä etäarjessasi. Lue vinkit täältä.

YTHS:n palvelut käytössäsi koko kesän
YTHS palvelee opiskelijoita koko kesän. Mutta kesäkauden palvelutarjonta on mitoitettu kesäajan arvioidulle vähäisemmälle kysynnälle, ja hoidontarpeen arvioinnissa priorisoidaan kiireellistä hoitoa. Lue lisää.

Tutustu Terveystietopankkiin!
Olemme koonneet Terveystietopankkiin laajan valikoiman artikkeleita liittyen opiskelijaikäisen aikuisen terveyteen, sairauksiin, mielenterveysasioihin sekä suunterveyteen. Terveystietopankkiin tästä.

Lataa sinäkin YTHS Ravitsemus -palvelu!
Nyt kaipaamme lisää ensimmäisiä kokeilijoita YTHS Ravitsemus -palveluun, lähtisitkö avuksemme? Ilmoittaudu mukaan heti. Kaikkien niiden kesken, jotka ovat ottaneet palvelun käyttöön eli ladanneet sovelluksen viimeistään 24.5., arvotaan kolme 50 euron ruokakauppalahjakorttia! Lue lisää.

YTHS somessa

Facebook | Twitter | Instagram | YouTube | LinkedIn


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys