Hyppää sisältöön

HAMKO palvelee etänä kesäkaudella

HAMKOn jäsenpalvelutoimisto on avoinna sopimuksen mukaan 13.5.2021 alkaen. Syyslukukaudella toimisto on jälleen normaalisti avoinna. Jäsenpalvelu auttaa sinua vaikka toimisto on suljettu, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Mikäli tarvitset kulkutunnistetta, liikuntapassia, tarraa opiskelijakorttiin tai on muuta asiaa, jonka vuoksi tarvitset palvelua toimistolla, ota siis etukäteen yhteyttä. Toimiston sähköposti on hamko@hamko.fi ja puhelinnumero +358447221010.

Muistutuksena, että jäsenasioita voi hoitaa myös verkossa:

  • Jäsenyyden uusimiseen tarvittavat linkit ja ohjeet löytyvät nettisivuiltamme.
  • Pivon digitaalinen opiskelijakortti päivittyy uuteen voimassaolojaksoon pian jäsenyyden uusimisen jälkeen tai voit päivittää kortin itse. (Uusi päivitä kortti -ominaisuus löytyy, kun avaat opiskelijakortin.)

    HAMKOn työntekijät työskentelevät pääsääntöisesti etänä ja ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Kaikki yhteystiedot löydät täältä.

Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys