Hyppää sisältöön

Vappu käyntiin Vappurysäyksellä!

Perinteistä Loppurysäystä ei päästy juhlimaan tänä keväänä, mutta sen sijaan otetaan vappu vastaan ja juhlitaan kevättä Vappurysäyksellä!

Vappurysäys päräyttää opiskelijavapun käyntiin 28.4.! Kerää 1-6 hengen joukkue ja ilmoittaudu mukaan HAMKOn kaikkien aikojen ensimmäisille etärasteille! 200 nopeimmalle osallistujalle jaossa Vappurysäys-haalarimerkki veloituksetta!

Vappurysäyksessä ideana on suorittaa etärasteja 28.-29.4. Joukkueet saavat oman tilan Teamsiin, jossa tehtävät julkaistaan ja jonne tehtävät myös palautetaan. Palautukset arvioi HAMKOn hallituksen jäsenistä koostuva raati ja voittajajoukkueelle on luvassa palkinnot!

Tiimissä saa olla muitakin kuin HAMKin opiskelijoita, mutta ainakin tiimin kapteenilla on oltava toimiva HAMKin opiskelijasähköpostiosoite.

Tehtävät julkaistaan tapahtuman aikana 28. ja 29. päivä Teamsissa. Tehtävät ovat hauskoja pieniä suorituksia, joita voi toteuttaa koko joukkueen voimin etänä. Tapahtuman Teamsissa on myös keskustelukanava, jossa voit jakaa jutella muidenkin tiimien osallistujien kanssa ja pitää yllä vapputunnelmaa!

Ilmoittautuminen on avoinna 26.4. klo 23.59 asti.

Kaiva haalarit kaapin perältä ja tule mukaan viettämään hauskaa etävappua!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys