Hyppää sisältöön

Vuoden HAMKilaiset 2022 on valittu

Pyysimme keväällä opiskelijoilta ehdotuksia Vuoden hamkilaiseksi. Kysyimme, ketkä ovat erityisen hyvin ansioituneet työssään.

Vuoden hamkilaisen valinnassa painotettiin erityisesti seuraavia asioita: Yhteisön luominen ja yhteisöllisyyden edistäminen. Sekä digitaalisuuden monipuolinen hyödyntäminen opetuksessa. Yhteensä 33 eri henkilöä esitettiin, niin opetushenkilökunnasta kuin muusta henkilökunnasta.

Vuoden hamkilaiseksi nimettiin biotalouden tieto- ja viestintätekniikan lehtori Ari Hietala, kestävän kehityksen lehtori Rauni Varkia, rakennetun ympäristön lehtori Katja Virtanen sekä palvelukoordinaattori Tuula Rauhamäki.

Vuoden hamkilaiset julkisti HAMKOn edustajiston puheenjohtaja Milla Räty HAMKin henkilöstöpäivillä 2022.

Esityksissä tuli paljon hyviä kommentteja, ja valituista kommentoitiin mm. seuraavaa:

Ari Hietala

”Ymmärtää etäopetuksen hyödyt ja osaa hyödyntää käytettävissä olevaa teknologiaa. Auttaa opiskelijoita pääsemään ketterästi mukaan opetukseen hyvin tuotetuilla etätoteutuksilla. On jaksanut hienosti opastaa opiskelijoita ja luennoida mielenkiintoisilla aiheilla. Hän huomioi taidokkaasti erilaiset osallistumismahdollisuudet.”

Rauni Varkia
”Aivan ihana, sydämellinen ihminen, ja tuntee opettamansa asiat perinpohjaisesti. Keksi etänä toteutettavan Alias-pelin pelaamisen kurssin aiheisiin kuuluvalla sanastolla. Peli oli hauska, tuki ryhmäytymisen ja yhteisöllisyyden tunnetta luokan kanssa, ja oli samalla opettavainen kurssin aiheisiin liittyen. Peli oli etänä toteutetun ja loputtomalta tuntuneen yksinäisen moduulin kohokohta.”

Katja Virtanen
”Tallenteet ja opetusvideot ovat antaneet mahdollisuuden kaikenlaisille oppijoille. Opiskelijat ovat hyötyneet nykypäivään soveltuvasta ja asiantuntevaksi kiitetystä otteesta opetukseen. Hallitsee tekniikan käytön opetuksessa, on selkeä ohjeissaan ja auttaa aina parhaan mahdollisen kykynsä mukaan.”

Tuula Rauhamäki
”Auttavainen henkilö, joka auttaa ymmärtämään HAMKin käytäntöjä, auttaa löytämään oikeita kontaktihenkilöitä tai kadonneita tavaroita. Kohtaa ihmiset sydämellisesti ja luo ihmisille tervetulleen olon.”

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta onnittelee palkinnon saajia ja kiittää hyvästä työstä opiskeluyhteisön luomisessa!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys