Hyppää sisältöön

Uusi työntekijä HAMKOn henkilöstöön

HAMKO sai uuden työntekijän, Elli Seppälä on aloitti asiantuntijana opiskelijakunnassa elokuun alusta alkaen. Tervetuloa taloon Elli!

Laatuprosessien ja työuran asiantuntija Ville Lempola jatkoi uusiin tehtäviin. Kiitämme Villeä työpanoksesta menneinä vuosina, ja toivotamme paljon onnea uusiin tuuliin.

Ellin vastuualueisiin kuuluvat yhteisöllisyyteen sekä työuraan liittyvät asiat. Yhteisöllisyys vastuualueena on uusi opiskelijakunnassa. Yhteisöllisen toiminnan edistäminen ja tekeminen on keskiössä pitkän etätyöskentelyjakson jälkeen. Asiantuntija auttaa suunnittelemaan, luomaan ja tuottamaan yhteisöllistä toimintaa kaikilla HAMKin kampuksilla.

Elli on nuorisotyön ammattilainen, joka on muuttanut Hämeeseen Mikkelistä. Hän on koulutukseltaan yhteisöpedagogi, ja valmistunut 2021 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta (XAMK). Omien opiskeluiden kohokohta Ellillä oli vaihto Brasiliassa, josta sai ystäviä ja arvokasta kansainvälistä työkokemusta yhteisöpedagogikentällä.

”Ensimmäinen viikko meni tosi nopeasti ja oli täynnä uutta asiaa. Omien opiskeluvuosien jälkeen on hauska kurkistaa kulissien taakse opiskelijoiden arjessa.”, kommentoi Elli aloitustaan HAMKOssa.

”Koen itseni aika luovaksi tyypiksi ja on ihan mahtavaa päästä ideoimaan tapahtumia, sekä isoja, että pienempiä HAMKin kampuksille. En malta odottaa, että pääsen kohtaamaan opiskelijoita sekä kampuksilla, että tapahtumissa!” hän jatkaa.

Mikäli sinulla tulee mieleen yhteisöllisyyteen, tapahtumiin tai työurapalveluihin liittyviä ideoita, ole rohkeasti yhteydessä Elliin. Hänet tavoittaa sähköpostitse elli.seppala@hamko.fi ja puhelimitse +358 44 722 1007.

1.8.2022 alkaen Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan henkilöstö on:

Aleksi Kurvi, toiminnanjohtaja
Emma Kokkonen, ohjauksen ja opiskelukyvyn asiantuntija
Liisa Hyytiäinen, viestinnän ja jäsenpalvelun asiantuntija
Elli Seppälä, yhteisöllisyyden ja työuran asiantuntija


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys