Hyppää sisältöön

Opiskelijakulttuuripassi 2021-2022 arvonnan voittajat

Opiskelijakulttuuri on päässyt jälleen käyntiin, ja Opiskelijakulttuuripassikin on taas ajankohtainen. Tämän lukuvuoden opiskelijakulttuuripassin palautusaika päättyi toukokuun alussa. Viime viikolla pääsimme arpomaan palkinnot passin palauttaneiden kesken!

Opiskelijakulttuuripassin palauttaneiden kesken arvottiin kaksi Oral B-sähköhammasharjaa ja yksi Suunnon urheilukello. Arvonnan onnettarina toimi hallituksen jäsen Ilona ja työntekijöistä Liisa.
Miten arvonnassa kävikään…

Arvonnassa onni oli myötä Vertille, Jeminalle ja Reetalle – paljon onnea kaikille palkinnon voittaneille! Voittaneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Pandemia-ajan vuoksi Opiskelijakulttuuripassin 2020-2021 palkinnot arvottiin poikkeuksellisesti kuluvan lukuvuoden passien kanssa samaan aikaan. Voittajiksi tulivat Riikka ja Matilda, jotka voittivat Happy Plugs Air 1 langattomat kuulokkeet.

PS. Opiskelijakulttuuripassin voi suorittaa jälleen ensi lukuvuonna! Passiin saa leiman mm. seuraamalla HAMKOa somessa, äänestämällä edustajistovaaleissa, tai käymällä kirjastossa. Nappaa siis passi matkaan, kun taas pääset käymään kampuksella!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys