Hyppää sisältöön

Vuoden HAMKilainen -palkinnot on jaettu

Kysyimme keväällä kuka mielestäsi on tehnyt erityisen hyvää työtä ja ansaitsee vuoden HAMKilainen -tittelin?

Ehdotuksia tuli runsaasti, yli 120 ja yhteensä 73 eri HAMKilaista sai kannatusta Vuoden HAMKilaiseksi 2021. Tästä voi vetää johtopäätöksen, että HAMKissa työskentelee kymmenittäin erityisen hyviä tekijöitä!

Vuoden HAMKilaiseksi valittiin lehtorit Mika Virolainen ja Marika Ahonen sekä opinto-ohjaaja Salla Niittymäki. Heille jaettiin palkinnot HAMKin henkilöstöpäivillä 19.8. Palkinnot jakoi HAMKOn hallituksen puheenjohtaja Jere Ojala henkilöstöpäivien lähetyksessä.

HAMKOn raati käsitteli jokaisen ehdotuksen ja valitut saivat erityistä kiitosta vuorovaikutuksesta poikkeusoloissa ja opiskelijoiden saamasta tuesta. Kiitoksia jokaiselle ehdotuksen lähettäneelle!

Valituksi tulleet saivat useita perusteluja, ja julkaisemme jokaisesta seuraavat kommentit:

Marika Ahonen

”Marika jaksaa aina kuunnella. Olla läsnä, kannustaa ja myötäelää. Marika on empaattinen ja ymmärtäväinen. Opettaessaan Marika heittäytyy ja osaa kaivaa opiskelijasta esiin tämän vahvuudet ja lempeästi ohjata eteenpäin näitä hyödyntäen. Aina positiivinen ja vastaanottavainen. Uskomaton tietotaito jota siirtää viisaasti keskustellen oppilailleen.”

Mika Virolainen

”Opiskelijoita rohkaiseva ja innostava opettaja! Persoonallinen opetustyyli ja näkee vaivaa opetuksessaan ja sen järjestämisessä etenkin näin korona-aikana. Käsittelee aiheet helposti ymmärrettävästi, selkeästi ja vaikuttaa aidosti kiinnostuneelta aiheesta. Hoitanut loistavasti etäajan opetusvideot. Tehnyt aiheesta kiinnostavan ja vastaa nopeasti sähköpostiin, jos on ongelmia ja kannustaa luovaan tekemiseen.”

Salla Niittymäki

”Salla on työssään osoittanut äärimmäistä jaksamista ja kestämistä varsinkin näin korona-vuoden keskellä, jossa monilla opiskelijoilla on ollut poikkeuksellisia vaikeuksia opintojen suunnittelun ja suorittamisen sekä henkisen kestämisen kanssa. Salla on luonut uskoa opiskelijoihin poikkeusolojen vaikeuksista huolimatta.”

Onnittelut jokaiselle palkinnon Vuoden HAMKilainen-palkinnon saajalle!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys