Hyppää sisältöön

Slice.fi:n syyskuun etunostot

Postausta on päivitetty 17.9.2020: Telian etuun tullut muutoksia.

Slice.fi tarjoaa tuhansia opiskelijaetuja, jotka ovat käytettävissä myös Pivon digitaalisessa opiskelijakortissa! Paikan päällä käytettävät edut saa lunastettua myös perinteisellä muovisella opiskelijakortilla. Julkaisemme kuukausittain blogissamme Slicen etunostoja – tällä kertaa paikallisissa eduissa opiskelija-alennuksia Hämeenlinnaan sekä kaksi mahtavaa valtakunnallista etua:

Nextory – kokeile 7 viikkoa ilmaiseksi!

Nextoryn saa nyt opiskelijaedulla kokonaiset seitsemän viikkoa täysin veloituksetta (norm. 2 viikkoa)! Edun arvo on noin 23 euroa. Tarjous on voimassa Nextoryn uusille asiakkaille. Tämä on tiettävästi pitkäkestoisin ilmainen tutustumisjakso koko Suomessa – spesiaalietuna vain opiskelijoille! Lunasta Nextory-etusi tästä linkistä!

Nextoryn top 5 kirjavinkit opiskelijoille:

  • Roast: Suomen starat kaikilla mausteilla
  • Antti Holman elämäkerta Kaikki elämästä(ni)
  • Ina Mikkolan kirjoittama Runkkarin käsikirja: Kasvata pornolukutaitoasi ja seksuaalista älykkyysosamäärääsi
  • Trevor Noahin äänikirja Laiton lapsi: Värikäs nuoruuteni Etelä-Afrikassa
  • Wanted Janne ”Nacci” Tranberg: Suomen etsityimmän rikollisen tarina

Telia: Opiskelijaetuna nopea 200 M puhelinliittymä 19,90 € + 30 euron lahjakortti K-kauppohin

Telia on myöntänyt Slicelle super-opiskelijaedun, jossa tarjotaan ihan naurettavan edullisena puhelinliittymä opiskelijoille. Rajaton ja nopea liittymä nyt super-opiskelijaedulla:

Nopea 200 M puhelinliittymä 19,90 € / kk. Ei määräaikaisuutta. Rajaton 200 M -puhelinliittymän ostaessasi saat lisäksi kaupan päälle 30 euron arvoisen lahjakortin K-kauppoihin.

Lunasta etusi tästä linkistä!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys