Hyppää sisältöön

Slice.fi:n kesäkuun etunostot

Slice logo

Suurin osa opiskelijoista on jo opintonsa tämän lukukauden osalta hoitanut, ja siirtyneet kesän viettoon, töihin, lomalle tai kuka minnekin. Kesän ohjelmaan kannattaa napata etuja, joita saat opiskelijana. Tarjolla on etuja uuteen kotiin ja viihdepalveluihin. Kaikki nämä edut ja tuhannet muut opiskelijaedut löydät myös Pivon opiskelijakortista!

Huomaathan, että mikäli aloitat uutena opiskelijana opiskelusi syyslukukaudella, saat kaikki opiskelijaedut käyttöösi vasta lukuvuoden alkaessa, kun sinut .

Vuokravakuus opiskelijalle 0 euroa SATOlta!

Etsitkö asuntoa uutta alkua varten? SATOlta löydät yksiöt, solut ja kimppakämpät koulusi läheltä, hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrelta. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten voit asua koko opiskelun ajan samassa kodissa!

SATOlla on vuokra-asuntoja Suomen suurimmissa kaupungeissa – Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Oulu sekä Jyväskylä. Jos opiskelijakaverina on lemmikki, kaikki asunnot paitsi Ida Aalbergin tie 1a, toivottavat myös lemmikit tervetulleiksi.

SATO tarjoaa opiskelijalle 0 euron vuokravakuuden. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai kotipaikkasi on Suomen ulkopuolella, voi vuokravakuus olla korkeampi.

Täytä hakemus täältä. Sinuun otetaan yhteyttä, kun sinulle on koti tarjolla.

Elisa Viihde Viaplay – Kokeile nyt 3 kuukautta yhden hinnalla

Elisa Viihteen ja Viaplayn suoratoistopalvelut yhdistyivät. Elisa Viihde Viaplaystä löydät Hollywood-uutuudet, suositut alkuperäissarjat sekä eniten kotimaisia elokuvia ja sarjoja.

Palvelusta löydät huippuohjelmat kotinäytöllesi huippuedulliseen hintaan! Haluaisitko esimerkiksi seurata rikollispomo Raymond ”Red” Reddingtonin – joka työskentelee myös salaisesti FBI:n tiedonantajana – edesottamuksia brutaalissa mutta sitäkin mielenkiintoisemmassa maailmassa? Vai haluaisitko testata, että uppoaako sinuun kulttisarja South Parkin rajoja rikkova huumori?

Nyt 3 kuukautta yhden hinnalla, jonka jälkeen 12,99 € / kk. Ei sitovaa määräaikaisuutta – voit perua tilauksen koska tahansa. Tee tilaus tästä linkistä.

DNA Loistohintakampanja

Olisiko nyt taas sopiva aika kilpailuttaa nykyinen liittymä, ja kenties jopa vaihtaa parempaan? DNA:lla on tällä hetkellä käynnissä loistohintakampanja, jossa tarjotaan todella edullista liittymävaihtoehtoa. Linkki kampanjasivulle.

Loistohintakampanjan liittymävaihtoehdot:
DNA Rajaton 4G 10M liittymä hintaan 19,90 €/kk 12 kk ajan. Tämän jälkeen hinta on 26,90 €/kk. Avausmaksu 4,90 €.
DNA Nopea 4G Rajaton Plus -liittymä hintaan 21,90 €/kk 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen hinta on 34,90 €/kk. Avausmaksu 4,90 €.

Huomaa, että DNA:lla on käynnissä myös huikea arvonta!

Jättämällä yhteydenottopyynnön, DNA tekee sinulle houkuttelevan liittymätarjouksen. Soittoluvan antaneiden kesken arvotaan violetti Apple iPhone 12 5G 128 Gt puhelimen arvonnassa! Puhelimen arvo on 979 €.
Voit jättää yhteystietosi DNA:lle alla olevasta linkistä, ja näin osallistua arvontaan. Täyttämällä yhteystietosi annat soittoluvan DNA:lle, joka tekee liittymätarjouksen puhelimitse. Tästä linkistä pääset osallistumaan arvontaan.

Äänikirjat toimivat erinomaisena kehittävänä ajanvietteenä johon uppoutua. Palveluista löytyy myös paljon itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen liittyviä innostavia kirjoja pilvin pimein. Ohessa erinomaisia opiskelijaetuja eri äänikirjapalveluihin, jotka todella kannattaa hyödyntää:

Nextory

Lue ja kuuntele e- ja äänikirjoja ilmaiseksi 7 viikon ajan! Nextoryn tuhansia kirjoja sisältävää valikoimaa voit kuunnella missä vain. Halusit sitten oppia, rentoutua tai nauttia, löydät Nextorysta juuri itsellesi sopivan kirjan – ja mikä parasta, voit kuunnella äänikirjoja myös offline-tilassa.

Aktivoi oma kokeilujaksosi osoitteessa www.nextory.fi/slice7 koodilla: SLICE7. Etu voimassa vain uusille asiakkaille.

BookBeat

BookBeat on Suomen suurin ja suosituin äänikirjoja tarjoava palvelu, jossa voit kuukausimaksua vastaan kuunnella rajattomasti materiaalia älypuhelimella tai tabletilla. BookBeat on selkeä markkinajohtaja, jolla on yli 100 000 maksavaa käyttäjää Suomessa. Tämä on helppo selittää palvelun laadulla ja valikoiman koolla. Et kerkeä kuuntelemaan äänikirjavalikoimaa läpi, vaikka yrittäisit! Pääset tästä kampanjasivulle.

Uutena asiakkaana, voit kokeilla e- ja äänikirjapalveluamme alennuskoodillasi (slice30) 30 päivää maksutta. Kokeilujakson jälkeen BookBeat maksaa 9,99 €/kk. Ei sitovaa määräaikaa. Kokeile BookBeat Premiumia maksutta.

Storytel

Storytel on äänikirjapalvelu, jossa on yli 200 000 äänikirjaa, e-kirjaa ja podcastia. Kirjoja löytyy monilla eri kielillä, esim. suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Storytel tarjoaa opiskelijoille ilmaisen 30 päivän kokeilujakson ääni- ja e-kirjoihin. Kuuntele niin paljon kuin haluat. Tarjous on voimassa vain uusille Storytelin asiakkaille. Kampanjasivulle tästä.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys