Hyppää sisältöön

Opiskelijoiden SM-kilpailut keväällä 2023

Opiskelijoiden SM-kisat (OSM-kisat) ovat valtakunnalliset korkeakouluopiskelijoiden mestaruuskilpailut ja kisoihin osallistuu opiskelijoita ammattikorkeakouluista ja yliopistoista ympäri Suomen. OSM-kisat ovat ”taitotasoon katsomatta hauska kilpailuformaatti opiskelijoille, joissa tärkeintä on liikunnan tuottama ilo ja yhdessä tekemisen fiilis”.

OSM-kisoissa yhteistyökumppanina toimii Opiskelijoiden liikuntaliitto (OLL).

Olet siis tavoitteellinen urheilija tai hakemassa liikunnan iloa, kannattaa kerätä joukkue ja osallistua! Huhtikuussa kisataan lentopallon OSM-kisat Tampereella, ilmoittautuminen on auki.

Keväällä kisataan lentopallon ja juoksun parissa

Keväällä 2023 järjestetään lentopallon SM-kisat Tampereella 15.-16.4.2023. Kisoissa pelataan kolmessa sarjassa: miesten, naisten sekä rentosarjassa. Rentosarja on tarkoitettu sekajoukkueille. Ilmoittautuminen on avoinna 24.3. asti ja joukkuepaikkoja miesten ja naisten kilpasarjoissa on 8 ja rentosarjassa 12.

Lentopallon OSM-kisojen sivut. Löydät sivulta infoa kisojen järjestelyistä, majoituksesta ja ruokailusta.

Opiskelijoiden puolimaratonin SM-kisat juostaan Helsinki City Runin yhteydessä 13.5.2023. Lisäksi samana päivänä kilpaillaan opiskelijoiden maratonin suomenmestaruudesta Suomen suurimman maratonin, Helsinki City Marathonin, yhteydessä!

Voit saada opiskelija-alennuksen osallistumismaksusta näissä kisoissa. Opiskelija-alennus ei koske avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita, mutta olemme neuvotelleet alennuksen myös HAMKin polkuopiskelijoille.

Opiskelijoiden puolimaratonin SM-kisojen sivut.

Opiskelijoiden maratonin SM-kisojen sivut.

HAMKOn jäsenenä saat alennusta

Jos alennuksen ehtona on OLL:n jäsenyys, niin HAMKOn jäsenenä se on hoidettu! HAMKO on OLL:n jäsen, joten jäsenemme saavat hyödyntää nämä urheilulliset alennukset.

Lentopallon OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta täytyy olla vähintään 75 prosenttia OLL:n jäseniä, muussa tapauksessa joukkueen osallistumismaksuun tulee 50% korotus. HAMKOn jäsenenä olet myös OLL:n jäsen, eli kun joukkueestasi vähintään 75 prosentilla on HAMKOn jäsenyys taskussa, saat hyödyntää edullisemman osallistumishinnan, 100€ per koko joukkue. Lisäksi HAMKOn jäsenyys turvaa, sillä näissä kisoissa kaikki OLL:n jäsenyhdistyksiin kuuluvat henkilöt ovat tapaturmavakuutettuja OLL:n puolesta.

Urheilullista kevättä!


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys