Hyppää sisältöön

Opiskelijakulttuuripassi

Opiskelijakulttuuripassi on kaikille HAMKin opiskelijoille tarkoitettu vihkonen, jossa on 24 rastia. Rastit sisältävät erilaisia tehtäviä tai tapahtumia, joiden suorituksesta saa passiin leiman.

Passin ja leimat saat HAMKOn toimistolta, kampuksesi opiskelijayhdistykseltä tai näiden tahojen edustajalta paikan päällä tapahtumissa. Leiman voi saada myös jälkikäteen esittämällä kuitin, pääsylipun tai esimerkiksi tapahtumassa otetun selfien – saa olla luova!

Kymmenen (10) leimaa lukuvuoden aikana keränneet saavat palkinnoksi haalarimerkin, jota ei voi ansaita muulla tavalla. Lisäksi passin palauttaneet osallistuvat palkintojen arvontaan. Haalarimerkin saa palauttamalla passin HAMKOn toimistolle tai oman kampuksen paikalliselle opiskelijayhdistykselle.

Ensimmäistä kertaa Opiskelijakulttuuripassin suorittavat saavat turkoosin ”lyhyt oppimäärä” -merkin ja toista kertaa suorittavat ”pitkä oppimäärä” -merkin.

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys