Hyppää sisältöön

Kiitos kaikille jäsenyyskyselyyn vastanneille!

Pyysimme teiltä huhtikuussa mielipiteitä ja kehitysehdotuksia toimintamme tueksi jäsenyyskyselyssä. Saimme vastauksia mukavan määrän, suuri kiitos ihan jokaiselle vastanneelle!

Saimme paljon arvokkaita vastauksia, joissa kerroitte, millaiseksi koette HAMKOn jäsenyyden ja edunvalvonnan, miten tapahtumat ja jäsenedut herättävät kiinnostusta ja viestimmekö tarpeeksi ja oikeissa kanavissa.

Saimme teiltä todella hyviä vastauksia, joista on paljon hyötyä toimintoja suunnitellessa. Vastaukset avasivat hyvin erilaisia tarpeita, ja toivat hyvin esille opiskelijoiden moninaisuutta.

Seuraavaksi analysoimme vastauksia, ja pureudumme kesän ja syksyn aikana asioihin, mitä te meiltä toivotte. Tästä kerromme myöhemmin lisää blogissa.

Jäsenyyskyselyyn vastanneiden kesken arvottiin viisi kappaletta 50 euron arvoisia lahjakortteja. Arvonnan voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys