Hyppää sisältöön

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee yhteisöllisyyden ja työuran asiantuntijaa

Haemme yhteisöllisyyden ja työuran asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022-31.7.2025.

Asiantuntijan toimenkuvaan kuuluvat muun muassa:

  • yhteisöllisyyden edistäminen korkeakoulussa
  • opiskelijatapahtumien järjestäminen yhdessä luottamustoimijoiden kanssa
  • opiskelijakulttuurin kehittäminen yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa
  • työurapalveluiden kehittäminen yhdessä Hämeen ammattikorkeakoulun henkilöstön kanssa
  • opiskelijoiden tukeminen ja valmentaminen työuralle siirtyessä
  • työurapäivän suunnittelu ja toteutus
  • opiskelijakunnan yritysyhteistyön edistäminen

Palkattava asiantuntija työskentelee muiden asiantuntijoiden tavoin tarvittaessa opiskelijakunnan jäsenrekrytoinnin ja -palveluiden parissa. Lisäksi toimeen sisältyy muut työnantajan osoittamat tehtävät.

Asiantuntijaksi valittavalta henkilöltä toivomme korkeakouluopintoja, itseohjautuvuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua suomeksi ja englanniksi, korkeakoulujärjestelmän tuntemusta sekä joustavuutta työajan suhteen. Lisäksi edellytämme valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen opiskelijakunnan tai ylioppilaskunnan tehtävistä (työsuhde tai luottamustoimi), yhdistys- ja järjestötoiminnan tuntemuksen sekä kokemuksen tapahtumakonseptien kehittämisestä ja tapahtumajärjestämisestä.

Tarjoamme sinulle joustavan ja tiiviin työyhteisön. Tuemme työntekijöiden liikuntamahdollisuuksia eri tavoin, mm. mahdollisuudella viikoittaiseen palkalliseen liikuntatuntiin. Paikka on sopiva myös asiantuntijauransa alussa olevalle henkilölle.

Asiantuntijan työpiste sijaitsee opiskelijakunnan toimistolla, Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Työtä tehdään säännöllisesti myös muillakin korkeakoulun kampuspaikkakunnilla. Työaika on 37,5 h/ viikossa ja sijoittuu pääsääntöisesti 8:00 – 18:00 väliselle ajalle. Asiantuntijan palkkaus määräytyy *opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaan (palkkaluokka III). Palkkauksessa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on lakisääteinen opiskelijoiden edunvalvoja Hämeen ammattikorkeakoulussa. Opiskelijakunta palvelee kaikkia ammattikorkeakoulun opiskelijoita kuudella paikkakunnalla ja seitsemällä kampuksella; Forssassa, Hattulassa, Hämeenlinnassa (kampukset Hämeenlinnassa ja Evolla), Riihimäellä, Tammelassa sekä Valkeakoskella.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

toiminnanjohtaja Aleksi Kurvi, aleksi.kurvi[at]hamko.fi, +358 44 722 1000
puheenjohtaja Aino Kouri, aino.kouri[at]hamko.fi, +358 44 722 1001

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa sähköisesti (PDF-muodossa) viimeistään sunnuntaina 29.5.2022. Kutsut haastatteluihin ilmoitetaan 30.5.2022 ja haastattelut suoritetaan 1.-8.6.2022 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa.

Hakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen: toiminnanjohtaja[at]hamko.fi.


Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys