Hyppää sisältöön

Nostoja Slicen syyskuun -23 eduista

Hei HAMKOn jäsen, tiesitkö, että PIVOn digitaalisen opiskelijakortin käyttäjänä saat samalla myös Slicen edut? Tässä syyskuun parhaimmat tärpit opiskelijaetuihin, joita kannattaa hyödyntää. PIVOn sovelluksesta löydät paljon lisää etuja, löydät PIVOn ja Slicen edut samasta valikosta. Hae haluamaasi paikkakuntaa, ja selaa, mitä siellä on tarjolla.

1. Naughty Brgr tarjoaa opiskelijoille kertaetuna Naughty Smashin Burgerin ja Naughty Juicy Lagerin yhteishintaan 17 €!

Naughty Brgr on jännittävän kokeilunhaluinen burgeribaari, jonka perusti Top Chef -voittaja Akseli Herlevi. Ravintolan mahtava tunnelma ja burgerien mehevyys piilee laadukkaimmissa raaka-aineissa, toiminnan ja reseptien jatkuvassa kehittämisessä, sekä tietenkin oikeassa asenteessa ja parhaassa mahdollisessa henkilökunnassa.

Tervetuloa herkuttelemaan Suomen tuhmimmilla burgereilla! Lunasta nyt huikea opiskelijoille tehty kertaetu, Naughty Smash Burger sekä Naughty Juicy Lager yhteishintaan 17 €! Tämän kertaedun lisäksi opiskelijana saat myös jatkuvan -10 % alennuksen kaikissa Naughty Brgrin toimipisteissä.

Edun saat lunastettua omasta opiskelijakorttisovelluksestasi.

2. Matsmartilta opiskelijoille -18 % alennus yli 40 € ostoksesta!

Hävikkiruoka hyötykäyttöön! Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon ruokaa heitämme päivittäin hukkaan? Matsmart myy nettisivuillaan 20-90 % alennuksella moitteetonta ja täysin syömäkelpoista ruokaa, joka olisi monissa tapauksissa jo heitetty pois. Matsmartin missiona on pelastaa hävikkiruoka ja auttaa omalta osaltaan vastaamaan siitä aiheutuviin ympäristöongelmiin.

Matsmart tarjoaa opiskelijoille -18 % alennuksen yli 40 € ostoksesta! Käytä koodia Slice18 osoitteessa matsmart.fi! Tarjous koskee uusia asiakkaita.

3. Kotivakuutus opiskelijoille jopa -30 % alennuksella yhdeksi vuodeksi LähiTapiolasta!

LähiTapiolan kodin irtaimistovakuutus korvaa sinulle rakkaat huonekalut, kodinkoneet tai tavarat. Osta kotivakuutus verkosta – nyt vuodeksi -30 % alennuksella.

Laske hinta osoitteessa https://tinyurl.com/v6necmd3. Tarjous on voimassa 30.9.2023 asti. Edun löydät myös Slicen sovelluksesta.

4. Telialta 50 € arvoinen etuseteli uusille asiakkaille!

Vaihda liittymäsi Telialle – saat huolettoman liittymän ja C Moren sisällöt huippuedullisesti. Lisäksi kaupan päälle 50 € laite-etuseteli Telia myymälään.

Edut koskevat vain numeronsiirtoja Telialle (pois lukien numeronsiirrot Telia Dot -liittymistä). Löydät kampanjan sivun osoitteesta slice.fi/telia.

5. Fonum – Opiskelijoille puhelimet jopa -40 € alennuksella!

Fonum on kaikkien opiskelijoiden kaveri, mutta erityinen ystävyyssuhde meillä on käytettyjen puhelimien kanssa. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä sosiaalisia suhteita meinaa lyhykäisyydessään tätä: päivitä vanha puhelin opiskelijaystävälliseen hintaan ja saat -40 € alennuksen yli 200 € ostoksesta. Etua ei voi yhdistää jo alennettuihin tuotteisiin.

Tämä opiskelijaetu on lunastettavissa verkkokaupasta etukoodilla SLICE40. Tilaa verkkokaupastamme Fonumin asiantuntijoiden testaama ja kunnostama puhelin 12 kk takuulla. Etu on voimassa toistaiseksi.

6. 1Storesta lukuisia opiskelija-alennuksia! Esimerkiksi MacBook Air alkaen 899 €

1Storesta saat kaikki Apple-tuotteet aina opiskelija-alennuksella. Back to School -kampanjan ajan alennukset ovat vieläkin kovempia, esim. huippusuosittu MacBook Air alk. 899 €.

Tule Apple-myymälöihimme Helsinkiin tai Turkuun, tai rekisteröi opiskelijakorttisi verkossa ja tilaa kätevästi verkkokaupastamme opiskelijahintaan. Myymälässä asioidessasi ota mukaan voimassa oleva opiskelijakortti.

7. Äänikirjapalvelut

Slice tekee yhteistyötä useiden äänikirjapalveluiden kanssa. Tutustu alta huikeisiin alennuksiin äänikirjapalveluista, joita voit opiskelijana hyödyntää vaikka heti!

Nextory

Lue ja kuuntele e- ja äänikirjoja ilmaiseksi 45 päivän ajan! Aktivoi oma kokeilujaksosi osoitteessa www.nextory.fi/slice45. Etu voimassa vain uusille asiakkaille.

Storytel

Storytel tarjoaa yhteistyössä Slice.fi:n kanssa ilmaisen 40 päivän kokeilujakson ääni- ja e-kirjoihin. Kuuntele niin paljon kuin haluat. Tarjous on voimassa vain uusille Storytelin asiakkaille. Löydän kampanjasivun linkin osoitteesta www.slice.fi/storytel.

BookBeat

Nyt voit uutena BookBeat-käyttäjänä kokeilla Suomen suosituinta äänikirjapalvelua 45 päivää maksutta. BookBeatista löydät yli 500 000 e- ja äänikirjaa, joista valita kuunneltavaa ja luettavaa. Siirry kampanjasivulle osoitteesta slice.fi/bookbeat.

8. HBO Max: -35 % alennus vuositilauksista! Kuukausitilaus hintaan 8,99 €/kk

HBO Max on sarjoja ja elokuvia esittävä suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen uusimpia menestyssarjoja ja moderneja klassikkoja, kuten esim. Game of Thrones tai Sopranos. Lisäksi HBO Max tarjoaa ensi-iltakatseluun myös elokuvia – niin kansainvälisiä, paikallisia kuin indieitä.
HBO Max tarjoaa opiskelijoille -35 % alennuksen vuositilauksista! Vaihtoehtoisesti voit myös valita kuukausittaisen tilauksen hintaan 8,99 €/kk.

Edun voit lunastaa opiskelijakorttisovelluksesta, tai tästä linkistä: slice.fi/hbomax

9. Opiskelijoille tarjolla monipuolisesti risteilyjä Helsingistä jopa -50 % alennuksella!

Miltä kuulostaisi opiskelijaporukan yhteinen risteily huippuporukalla Tallinnaan tai Tukholmaan? Tai vaikka romanttinen loma kumppanin kanssa? Risteilyt ovat erinomainen tapa viettää aikaa ihmisten kanssa, ja sisällöltään ne tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet viihtyä ja nauttia. Käy tsekkaamassa Viking Linen sivuilta ajankohtainen viihdetarjonta risteilyille, ja varaa reissusi nopeasti! Paikkoja ei ole tarjolla loputtomasti.

Viking Line tarjoaa nyt kampanja-ajan opiskelijoille -50 % alennuksen seuraaville reiteille:

  • Päiväristeily Tallinnaan, Viking XPRS. Max. 8 hlöä / varaus. Voimassa joka päivä 04.09 – 21.12.2023. Ikäraja 18 v.
  • Miniristeily Tallinnaan, Viking XPRS. Max. 2 hyttiä / varaus. Voimassa pe-la 04.09 – 16.12.2023. Ikäraja 18 v.
  • Helsinki-Tukholma- risteily, Gabriella. Max. 2 hyttiä / varaus. Voimassa joka päivä 04.09 – 21.12.2023. Ikäraja 20 v.

Edullisin hinta netissä. Varaukset voit tehdä verkkosivuiltamme osoitteesta www.vikingline.fi tuotetunnuksella FRSLICE tai puhelimitse numerosta 600-415 77 (2,01 € vastattu puhelu + pvm./mpm.). Hintoihin voidaan lisätä reittikohtainen polttoainelisä.

Paikkoja on rajoitetusti, toimi siis nopeasti. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

10. Reittimatka Helsinki-Tallinna-Helsinki opiskelijoille jopa -30 % alennuksella!

Opiskelija, nyt on hyvä aika nauttia vapaudesta ja lähteä reittimatkalle Tallinnaan! Aloita seikkailu ja lähde nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta. Halutessasi tarjoukseen on mahdollista sisällyttää myös yksi henkilöauto!

Viking Line tarjoaa seuraavan reittimatkan opiskelijoille jopa -30 % alennuksella:

Reittimatka Helsinki-Tallinna-Helsinki, Viking XPRS. Max. 1-5 hlöä + halutessasi 1 henkilöauto. Voimassa 04.09 – 22.12.2023. Ikäraja 18 v.

Edullisin hinta netissä. Varaukset voit tehdä verkkosivuiltamme osoitteesta www.vikingline.fi tuotetunnuksella FRREITS tai puhelimitse numerosta 600-415 77 (2,01 € vastattu puhelu + pvm./mpm.). Hintoihin voidaan lisätä reittikohtainen polttoainelisä.

Paikkoja on rajoitetusti, toimi siis nopeasti. Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Tutustu myös lukuisiin erinomaisiin paikallisiin etunostoihin omassa opiskelijakorttisovelluksessasi! Tässä muutama esimerkki:

  1. Cafe Laurell, Hämeenlinna: Kaksi kahvia yhden hinnalla
  2. Amarillo, Hämeenlinna: Kaksi Amarillo Big Burger -annosta yhden hinnalla ma-to
  3. Ravintola Topcapi, Hämeenlinna: Vohveliperunat ja talon dippi wingsien ostajalle veloituksetta!

Jaa artikkeli somessa

Liity jäseneksi!

Hei HAMKin opiskelija, liity oman opiskelijakuntasi jäseneksi! HAMKO on just sun edunvalvoja – ja jäsenyytesi merkki on virallinen opiskelijakortti tuhansine opiskelijaetuineen ympäri Suomen.

Liity jäseneksi Uusi jäsenyys